Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2020 6:32:00

Pan premiér posunul laťku zase o level výš

Pan premiér posunul laťku zase o level výš

Komentář na facebookovém profilu k prezentaci vládních úspěchů premiérem Babišem

 Už jsme si tak nějak zvykli, že vláda zařezává dobré návrhy a pak je prezentuje jako své vlastní. Pan premiér teď ale posunul laťku zase o level výš. Ve svém “čaulidi” prezentuje jako úspěch svojí vlády schválení návrhu o podpoře veřejné dopravy. Jaká je realita? Pro návrh nehlasoval ani jeden poslanec hnutí ANO ze 72 přítomných (ZDE)! Když už vláda nechce hlasovat pro zákon, který reálně pomůže, měl by mít pan premiér alespoň tolik elementární slušnosti, že nebude krást výsledky práce jiných tak, jak to má ve zvyku.

„Už jsem si všiml, že se premiér chlubí návrhy, které nejprve zamítl opozici a následně je předložil sám. Ale, že se chlubí návrhy, které se jeho hnutí pokusilo zamítnout, to mi hlava nebere,“ komentuje Mikuláš Ferjenčík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama