Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2020 14:34:00

Ještě k volbě ombudsmana

Ještě k volbě ombudsmana

Komentář na facebookovém profilu k zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem

 Ačkoliv volbu pana Křečka respektuji, není to zrovna dobrá zpráva. Celá tato "taškařice" totiž odráží, co se ve Sněmovně ve skutečnosti děje. Svědčí to o preferencích hnutí ANO, SPD, KSČM a části ČSSD. Přesně tihle zástupci politických stran a hnutí zvolili do čela sněmovny také T. Okamuru a V. Filipa. To je současná vládnoucí koalice. A nedá mi to proto vznést jednu řečnickou otázku: "Někdo se tomu stále ještě diví?"

Je to vrážení jednoho klínu za druhým. A jestli se někdo myslí, že tomu opozice mohla zabránit, tak se ptám jak? Opozice má v PS prostě menšinu, to by mohli pochopit i političtí komentátoři. Ale jak ostatně vyzval můj stranický kolega a místopředseda Tomáš Zdechovský. Vše se dá změnit ve volbách... A ty nás již poměrně brzy čekají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama