Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2020 11:57:45

DALŠÍ MULTIKULTURNÍ RÁJ LIBERÁLNÍCH DEMOKRATŮ

DALŠÍ MULTIKULTURNÍ RÁJ LIBERÁLNÍCH DEMOKRATŮ

Děti z místního sousedství v Rotterdamu u sebe nosí nože ve snaze chránit se před ostatními dětmi z různých čtvrtí ve městě.

Děti z místního sousedství v Rotterdamu u sebe nosí nože ve snaze chránit se před ostatními dětmi z různých čtvrtí ve městě.

Místní úřady v Rotterdamu mají neustále problémy s dětmi ve věku od 13 do 16 let které u sebe nosí nože do škol a po škole i v ulicích, informují nizozemské deníky Het Parool .

Incidenty jako bodnutí byly nejčastější v oblasti Rotterdamu, Amsterdamu a dalších měst. Školy, zejména školy, které mají větší počet lidí s různým kulturním zázemím, zaznamenaly výrazný nárůst nošení různých typů nožů a nebezpečných předmětů do školy.

" V období puberty dítě vždy zkouší hranice svého prostředí, za vytvoření těchto hranic jsou zodpovědní rodiče," řekl starosta Rotterdamu, Schuurmans-Wijdeven van Haarlemmermeer.

Za účelem boje s tímto problémem vytvořil starosta Schuurmans-Wijdeven van Haarlemmermeer nový zákon, který může rodičům dětí účtovat poplatky za nošení nožů až do 2500 EUR. Probíhají další rozhovory mezi školami a rodiči s cílem řešit rostoucí problém.

https://www.parool.nl/nederland/tientallen-scholen-slaan-alarm-heftig-geweld-en-toename-wapens-leerlingen~b8e399b2/?referer=https%3A%2F%2Fvoiceofeurope.com%2F2020%2F02%2Fchildren-in-the-netherlands-carry-knives-for-protection%2F

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama