Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2020 18:58:08

Migrační vlna II

Migrační vlna II

Následující dny a měsíce ukáží, jak se EU připravila za 4 roky na předpokládanou migrační vlnu

 Migrační vlna II?

Jak to tak vypadá, tak je tady migrační vlna II. Z Turecka se valí další tisíce migrantů. Nejsou to jistě jen uprchlíci před boji v Idlíbu v Sýrii, ale jsou to Afričané, Íránci, Íráčané, Afghánci a další.

Že to přišlo není překvapivé. Od poslední migrační vlny v roce 2015 a 2016 se nic nezlepšilo. Evropské státy nenastavily funkční mechanismus, který by se vypořádal s nelegální migrací. Hrají si s termíny jako je humanita, pomoc a ženevské dohody. Nic proti tomu, ale svět se rychle mění a situace taky. Evropská unie se snažila uplatit Turecko, aby zadržovalo migrační vlnu. Turecko má nyní , v souvislosti s operacemi syrské armády důvod vypustit migranty do té zlé Evropy. Z migrace se stala zbraň, zbraň, která je mířena na obyčejné obyvatele evropských států.

Dovedu si představit, kdo bude mezi těmi, kdo utíkají a ještě budou utíkat před Bašárem Asadem. Budou to jen opoziční síly a zejména islamisti, kteří ztrácejí v Sýrii půdu pod nohama. Dobrá, tak je v rámci humanity a pomoci přijmeme do Evropy. Při masivní vlně migrace je nikdo neprověří. Takové humanitární kroky však povedou jen k posílení islamistických tendencí v Evropě, a to žádná demokracie a humanita rozhodně nebude! Nedostatek obezřetnosti a slabosti povede jen k válce či občanské válce v Evropě. Copak nás slabost Paříže a Londýna v roce 1938 v Mnichově nepoučila? Copak se Evropa nepoučila? Evropa brzy zjistí, že humánní prostředky lidskou masu nezastaví a slzný plyn už bubec ne!

Obávám se, že ne a že si zase něčím podobným dříve či později musíme zase projít. Když k tomu doplníme přicházející recesi do hospodářství, k tomu Covid 19, který ji jen roztočí, tak zde máme pěkný koktejl. Rozhodně to není koktejl ovocný, ale pěkně výbušný.


Kandidát do Senátu za volební obvod 3 Cheb-Tachov Josef Švarcbek


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama