RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2020 11:05:18

Nový dezinformační zdroj za veřejné finance?

Nový dezinformační zdroj za veřejné finance?

Ministr Adam Vojtěch lhal. Bylo to na podnět svého vládního šéfa nebo jen PR A. Babiše? Nebo se chtěl sám zavděčit, Nebo proč to vůbec udělal?

Čeho je moc, toho je příliš.... říkávala i moje babička, když vnoučata zlobila. Nedávno novináři odhalili identitu autora a snad i správce jednoho z dezinformačních webů Aeronet. MV ČR těchto "přinašečů zaručen objektivních zpráv" vede na čtyři desítky. Ovšem mělo by si, co nejrychleji do této databáze zařadit ministra zdravotnictví, známého šoumena z jedné nejmenované reality show, který se přes agenta Bureše dostal na ministerstvu zdravotnictví dostal tzv. k lizu. A i zde řádí, seč mu síly stačí. Nyní začal vyrábět i fake news, očekávaje, že zabije dvě mouchy jednou ranou. Jeho terčem se stala soukromá laboratoř, která odhalila dva případy nakažení koronavirem. Tuto akreditaci však má jen snad dvacítka pracovišť, mezi nimiž je jen jedno soukromé. A čistě náhodou jde o laboratoř holdingu Agel. Je-li situace natolik vážná, a ona přes prvotní ujišťování právě od premiéra Babiše a jeho ministra zdravotnictví Vojtěcha, vážná je, nebylo by potřeba, aby byl počet pracovišť analyzujících přítomnost koronaviru u pacienta, co nejvíce? A že to na soukromém pracovišti, laboratoři Tilia umí, jistě prokázali. Tak, pane ministře, jste v pořádku? Nebo vás v tom ANO bude líp! již natolik obloudila sebestřednost, přesvědčení, že to máte nadosmrti a pýcha, že i v tak těžké zdravotní situaci máte potřebu lhát? (vb) 
Ministr Adam Vojtěch lhal
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama