Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2020 19:43:00

Nezastaví nás ani koronavirus

Nezastaví nás ani koronavirus

Bezpečnostní opatření vyvolané koronavirem nebrání plzeňským Pirátům v práci.

 Dveře Pirátského centra zůstanou sice v pondělí 16. března zavřené, schůze místního sdružení Plzeň ale proběhne podle plánu. Jen se přesune do virtuálního prostoru.

„Dnes není nezbytné se scházet fyzicky. Piráti navíc od začátku svého působení kladou důraz na co nejširší zapojení veřejnosti pomocí moderních technologií. Naše vnitřní předpisy jsou tomu uzpůsobeny. A protože to chceme po veřejné správě, je férové to ukázat i sami na sobě,“ vysvětluje hlavní důvody netradiční schůze předseda plzeňských Pirátů Pavel Šrámek. „I když bohužel nepředpokládáme, že by se na naši schůzi chystalo více než sto lidí, respektujeme doporučení bezpečnostní rady vlády. A navíc chceme dokázat, že Piráty v práci nezastaví ani karanténa,“ dodává s úsměvem Šrámek.

Pirátskou online schůzi budete moci navštívit 16. března od 18:00 na službě ZDE. Přesný návod k připojení najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama