Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2020 15:24:57

Poznání

Poznání

Rozhodně se můžeme těšit na to, kdo je kdo. Jak je stát připraven na problémy a zda občané prozřou a stabilitě současného systému. Lépe řečeno, jak se o ně dokáže postarat.

 

Poznání

Jsem absolutně přesvědčen, že koronavirus bude promlouvat do politického dění nejen České republiky a nejen Evropy, ale bude to celosvětové téma, protože jeho dopady budou hluboké. Dá nám to nějakou zprávu o akceschopnosti státu, o společenských silách a o přístupu politiků k tomuto tématu. Také nám to dá nějakou zprávu o tom, jak je společnost „zdravá“ neboli jak se chová ke starším a ke zranitelným. Řekne mnohé o charakterech, protože náročné a zátěžové období vždy velmi pěkně ukáže, kdo je kdo, jak se umí chovat, jak zvládá stres, jak umí, nebo neumí projevovat své lidství. Koronavirus nám bezesporu dá velmi silné zpětné zrcátko o nás samotných, o zdravosti naší společnosti a stavu vzájemného respektu, ale i o akceschopnosti státu a povaze politiků. Tedy o tom, jestli dokážou v časech náročných fungovat prozíravě, konstruktivně, nebo pletichařit dál.


Kandidát do Senátu za volební obvod 3 Cheb-Tachov Josef Švarcbek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama