Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2020 16:16:23

Chránit svoje občany je základní funkcí státu. I v čase pandemie

Chránit svoje občany je základní funkcí státu. I v čase pandemie

Poslanec a místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek navrhuje, aby v rámci čelení pandemii koronaviru a vyhlášení nouzového stavu byly rozšířeny kategorie státních zaměstnanců, kterým stát k výkonu jejich práce poskytne bezplatně ochranné pomůcky.

„Navrhuji, aby v rámci zajištění fungování státu vláda velmi rychle zajistila ochranné pomůcky nejen pro zdravotnický personál a integrovaný záchranný systém, ale taky pro Úřad práce ČR, Českou správu sociálního zabezpečení a další státní úřady,“ zdůraznil Bartošek.

„Všichni pracovníci těchto úřadů jsou rovněž v přímém kontaktu s občany a musí mít možnost se chránit. Možná by nebylo od věci, nabídnout všem možnost plošného testování přímo na pracovištích,“ doplňuje Bartošek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama