MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2020 20:31:24

Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi...

Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi...

Zdravím všechny. Jsme na jedné lodi. Teče nám do bot, každý máme na řešení koronavirové infekce svůj názor – jsme přece Češi.

 Vláda reagovala a reaguje včas, rychle a důsledně a nestačí to. Kritici z řad ředitelů krajských a městských nemocnic a organizátorů zdravotnictví v krajích mají máslo na hlavě. Neměli žádnou zásobu pomůcek, které nyní žádají po vládě. Byli jsme si všichni jistí, že to zvládáme, že se nám nemůže nic stát. Teď to vidíme jinak, máme strach z italského scénáře a hledáme chybu všude jinde než u sebe. Pohodlný je univerzální viník, ale tak to není.

Zodpovědnost za současnou situaci a za její řešení je na nás všech, pokud si to neuvědomíme a nepotáhneme za jeden provaz, tak spláčeme nad výsledkem. Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi, protože nepochopili závažnost situace!

Ředitelé nemocnic, kteří brečí nad nedostatkem pomůcek, vyzývám k organizačním opatřením a vytvoření filtru před nemocnicí, kde roztřídí pacienty pomůckami vybavení zdravotníci a odkloní ty podezřelé z onemocnění COVID-19 tak udrží 95 % kapacit nemocnice jako čistou část, kde mohou pracovat bez respirátorů.

Kdo to neudělá, tomu nebude stačit ani vagon roušek a respirátorů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama