Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2020 13:48:15

Hraběcí výpotek

Hraběcí výpotek

Je potřeba více senátorů Czernínů, aby se ukázalo, proč ji Masaryk vyvlastnil a zbavil titulů.

Hraběcí výpotek

Podíval jsem se do Blesku (odkaz níže)a zjistil jsem, že se v Senátu sešla jeho elita se studenty na téma komunistů. Hlavní slovo patřilo Tomáši Czernínovi. Tento potomek starobylého rodu nenechal na komunistech a celé době reálného socialismu niť suchou. Hlavní moto bylo:  KSČM měla být zakázána.

Mám tady pár postřehů na tyto jeho věty:

"Komunisté mají na rukách krev, po revoluci je měli zrušit, míní hrabě, senátor a první muž TOP 09 Tomáš Czernin, který se před sálem, zaplněným studenty, pustil na půdě Senátu zostra do komunistů kvůli justičním vraždám včetně popravy Milady Horákové či umučení faráře Josefa Toufara."

Pan senátor nevypotil nic nového, návrhy či požadavky na zákaz KSČM jsou stará vesta. Pravidělně se objevují před volbami, či když se chce nějaký politik ukázat, jak je ostrý. Celý  článek ukazuje, proč již po roce 1918 nová republika omezila vliv šlechty tím, že zahájila parcelaci jejich majetků, zrušila jim tituly zákonem, který je ostatně stále platný, a utlačovatelské Habsburky rovnou vyvlastnila v zájmu státu a národa. Jen připomínám, že to udělal demokratický parlament za podpory demokratického prezidenta Masaryka.

Že měla být komunistická strana zakázána? A která? KSČ zanikla a nová strana KSČM byla demokratickým státem povolena. O čem pan senátor tedy mluví?

Osobně si myslím, že by skutečně bylo lepší, kdyby název strany-KSČM nebyl povolen. Vznikla by jiná strana s jiným názvem. Ono totiž úplně nejde o název, ale jde o lidi , myšlenky a sociální potřeby lidí. To může skutečně zastávat strana s jiným názvem. Pro pana Czernína by to však znamenalo, že by se neměl do koho navážet. Neměl by žádný politický program. Ostatně Lidová strana se svými představiteli úspěšně s tím zločinným režimem kolaborovala.

Skutečně mě mrzí, co se dělo v 50.letech . Patří do toho i ta skutečnost, že v rámci politických proceců bylo nesrovnatelně více zabito komunistů než bývalých šlechticů. Pan senátor taky poněkud zapomněl na něco, co je důležité ve vznitřní politice státu- na mezinárodní situaci. Ta vždy deterninuje v pozitivním či negativním politiku vnitřní. A Československo nebylo výjimkou.

Stručně řečeno, pan senátor nepřekvapil. O zločinech kapitalismu bych musel napsat několik knih.To by však bylo zbytečné, poněvadž  poslednch 200 let jsou války vedeny v zájmu kapitalismu a kolonialismu a knih o tom bylo napsáno nepřeberné množství. 

Pana senátora, bývalého hraběte, bych chtěl požádat, aby se více navážel do komunistů. Čím to bude ostřejší a mimo mísu, tím lépe. Lidi nejsou blbí. Takto svojí nenávistnou a vyděračskou kampaní pěkně pomohli Milionáři k pozici ombudsmana panu Křečkovi. Pane senátore, více nenávisti a hlouposti, prosím.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/635624/komunisty-meli-zrusit-horakovou-sproste-zabili-tatu-ctyr-deti-prejel-tank.html

Josef Švarcbek-kandidát do Senátu za obvod 3-Cheb

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama