Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2020 14:42:01

Vydělat a pak zemřít

Vydělat a pak zemřít

V současné době je otázka, které je skutečné nebezpečí pro naši zem

Vydělat a pak zemřít 

Stále se mluví o hybridní válce. Různí rozumové stále  o ní melou, ale nikdo pořádně neví, co to je, a jak se to projevuje. Mluvilo se o tom při obsazení Krymu a mluví se o tom i při různých hackerských útocích na  firmy či veřejné instituce.

Abychom ten termín mohli lépe uchopit, tak si musíme uvědomit, že nežijeeme v ráji a asi ještě nějakou dobu nebudeme, přestože se nám to, aspoň nám v Evropě zdálo.

Tak, a nyní jeden výrok, který zní:  "Kapitalista  vám prodá provaz, na kterém ho pověsíte". Přesně nevím, kdo to řekl, ale  je  v tom výroku je obsažena nekonečná žravost kapitalistického systému, který kvůli svému výdělku klidně prodá své občany i sám sebe. Jak že to myslím?  Jímá mě hrůza ze závislosti , kterou si vytvořil Západ na Číně, když do ní přenesl výrobu ze svých zemí. Přenesl i životně důležité výrobky, jako jsou počítačové procesory a zejména léky. Ta závislost je až ohromující.  Hlavně že farmaceutické firmy vydělávaly. Vydělávaly a ještě vydělávají, ony ty výdělky pěkně naskakují, když jedna dávka léku pro chlapce postiženého spinální svalovou atropii, stojí 52 milionů, a zoufalí rodiče na jeho léčbu vybírají prostřednictvím veřejné sbírky.

V neděli 15.3. premiér Babiš oznámil, že ve středu by mělo z Číny dorazit sto tisíc souprav k rychlotestům na koronavirus. Je to jistě úspěch v této době, že to dokázala vláda zajistit, ale ty testy tady měly být již dávno. Když ne v prosinci, tak jistě v počátkem února. To však Babiš musel pít pivo na francouzské sjezdovce a ministr vnitra, místo shánění rychletestů, roušek a respirátorů pro policisty a hasiče se opaloval v Karibiku!!!!!Nyní je zpocenej a stále se omlouvají. Mají za co. Omluva však musí bý taky přijata.

A kdyby Čína, o které se mluví jako o démonu, ovšem démonu, který pro Západ vyrábí většinu  zboží včetně zmíněných léků, byla zosobněné zlo, tak by mohla nyní na Západ rozesílat Covid 19 jako bakteriální zbraň, třeba  přes ty rychlotesty či roušky a respirátory. K tomu by stačilo pár počítačových virů. To by pak byla hybridní válka se vším všudy. Ještě štěstí, že Čína není s námi na válečné stezce. To reálnější nebezpečí se otevírá blíže, na Bosporu, a jmenuje se Osmanská říše a invaze migrantů. Číně můžeme za dodané roušky a respirátory jen poděkovat a zaplati. Jen aby se dostalo na bojovníka za svobodný Tibet-Kalouska.

Josef Švarcbek- kandidát do Senátu za volební obvod 3 – Cheb-Tachov


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama