Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2020 7:42:37

Nasazení armády ve Švýcarsku

Nasazení armády ve Švýcarsku

Už i Švýcaři povolali armádu

Nasazení armády ve Švýcarsku

Ve Švýrarsku  asi mají problém. Aktivují se zálohy, zejména ty s odborným lékařských vzděláním. Armáda půjde do nemocnic a bude pomáhat s převozy nemocných. Ano, v případě nouze se má nasadit armáda, ovšem armáda, která je připravená a má zálohy a rezervy.

Švýcarská armáda by měla být pro nás vzorem. Byť neutrální země, drží si armádu na odborné úrovni.  To by měl být náš vzor a cíl našeho snažení.V případě krizí je armáda jediná schopná organizace, která funguje jako krabička poslední záchrany. Je naše armáda připravena pomoci potřebným? Máme vycvičené zálohy a rezervy? Troufnu si říci, že ne. Vytvořili jsme profesionální armádu, vytvořili jsme expediční sbory, které však nyní nepotřebujeme. Původní armádu jsme zdecimovali. Stovky vojáků jsou kdesi v Mali a Afgánistánu. Co tam ještě dělají?  Afgánci  se tlačí s černochy a Araby z Mali do Evropy. Armáda má být doma a chránit své obyvatele. Ostatně, nyní je Evropa centrem koronaviru. Může se stát, že bude centrem terorismu. Tady je místo pro působení naší armády.

 Josef Švarcbek kandidát do Senátu za volební obvod 3 Cheb-Tachov Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama