Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2012 10:06:00

Sobotkovo Waterloo

Sobotkovo Waterloo

Bohuslav Sobotka je dinosauřím mládětem české politiky.

Ač se to díky jeho věku nezdá, jeho začátky v Mladých sociálních demokratech, ještě před dostudováním vysoké školy společně se Stanislavem Grossem, se datují do začátku devadesátých let. Stanislav Gross jej také jako nadějného mladého politika přivedl do vrcholového týmu ČSSD.

Sobotka má za sebou zřejmě černý víkend. Jednomu ze serveru dal rozhovor, který kromě kouřové clony ve formě protidluhové brzdy, je jen o tom, zda se mu klidně spí kvůli vyšetřování OKD, Mostecké uhelné a plzeňské škodovky. Tři kauzy, ze kterých vznikli miliardáři a byli ožebračeni občané České republiky o desítky miliard. Navíc se v sobotním vydání jednoho z celostátních deníků objevil další článek, který zřejmě dobré psychické kondici Bohuslava Sobotky nepomůže. Razantní ředitel Michal Hala, který byl pro své odborné schopnosti nominován ČSSD do ŘSD a proslavil se zejména pořádáním bujaré narozeninové oslavy, pracoval také v jihomoravské Správě a údržbě silnic, kterou má na starosti Sobotkův spojenec a souputník, krajský radní Zdeněk Pavlík. Ten už si pospíšil s prohlášením, že on nic, on muzikant. ČSSD v tomto ohledu připomíná hudební školu. Pavlík je navíc ze Slavkova, odkud pochází právě Bohuslav Sobotka. Vypadá to tak, že se Bohuslav Sobotka dočká spíše svého Waterloo než slavkovského vítězství. Jeho minulost je pořád silnější než výhledová budoucnost ČSSD.

  Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama