Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2020 13:27:00

Radnice opraví místní komunikace a chodníky

Radnice opraví místní komunikace a chodníky

V dubnu odstartují ve Valašském Meziříčí opravy místních komunikací a chodníků. Město za ně zaplatí přes 7,7 milionu korun.

Celý duben se ponese ve znamení oprav místních komunikací. „Celkem se bude jednat o 10 úseků v místních částech Brňov, Bynina, Juřinka, Lhota, Hrachovec a také na ulicích Schlattauerova, Žerotínova a Havlíčkova. Reagujeme tak zejména na požadavky obyvatel místních částí. Opravy se souhrnnými náklady 3,6 milionu korun začnou v pondělí 6. dubna a potrvají postupně až do konce měsíce,“ řekl starosta Robert Stržínek. Většina opravovaných úseků se dočká vyrovnání podkladových vrstev, frézování a pokládky nového asfaltu. V Hrachovci za potokem u kulturního domu dojde také k sanaci krajnice.

Radnice začne v dubnu i s postupnou opravou chodníků na ulicích Masarykova/Hulince (okolí hřbitova), Zašovská, Štěpánov a Havlíčkova. „Souhrnné náklady těchto prací činí 4,1 milionu Kč. Dojde během nich k výměně stávajících silničních i chodníkových obrub či nahrazení stávajících povrchů zámkovou dlažbou. Opravy budou průběžně trvat téměř do poloviny července,“ doplnila Dagmar Hermannová z odboru komunálních služeb.

Předběžný harmonogram opravy komunikací:

Lhota a Juřinka – uzavírka 6. – 9. 4.

Bynina – uzavírka 9. – 10. 4.

Horní Brňov – uzavírka 7. – 9. 4.

Ulice Schlattauerova, Žerotínova, Havlíčkova 14. – 30. 4.

Předběžná harmonogram oprav chodníků:

Masarykova/Hulince 1. – 25. 4.

Havlíčkova 18. 4. – 15. 5.

Zašovská 18. 5. – 10. 6.

Štěpánov 8. 6. – 13. 7.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama