Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2020 16:08:00

Odstranění sochy Koněva je čin historického barbarství

Odstranění sochy Koněva je čin historického barbarství

Komentář na facebookovém profilu k odstranění sochy Koněva

Dnes odstranili v Praze sochu maršála Koněva. Vojáka a hrdinu boje s německou nacistickou Třetí říší, která měla ovládnout národy Evropy a některé vyhladit. Mezi těmi určenými k vyhlazení byl i český národ. Odstranění je čin historického barbarství. Není to náhoda! Budovatelé Čtvrté říše EU musí přepsat dějiny, včetně dějin druhé světové války. Stejně jako komunisté ničili sochy Masaryka, tak dnes ničí sochy připomínající pravdu o německé okupaci a pravdu o porážce Německa.

Tou pravdou je, že německou Třetí říši porazili vlastenci a obrovský podíl na tom mělo vlastenectví ruského národa. Ten byl předmětem genocidy obřích rozměrů a ten nás zachránil před fyzickou likvidací. Dnešní barbarský čin je součástí politického boje, který probíhá dnes mezi vlastenci a elitami EU. Hnutí SPD říká jasně, že od EU se musíme osvobodit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama