Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2020 13:27:00

Koronavirová krize dříve či později skončí. Buďme připraveni

Koronavirová krize dříve či později skončí. Buďme připraveni

Komentář na facebookovém profilu k současným aktivitám hnutí Trikolóra.

Vážené dámy, vážení pánové, moji milí, vy všichni přátelé bílo-červeno-modré stužky, všechno je jinak!

Mysleli jsme si v tenhle čas budeme, v rámci kampaně Trikolóra jede dál, objíždět republiku, že na Teplicku budeme Zdeněk Pešek pomáhat do Senátu, že budeme rozjíždět kampaň na podzimní krajské a senátní volby.

Namísto toho šijeme roušky, děláme závozníky, pomáháme, kde se dá, ale zároveň sedíme doma. Skoro to vypadá, že běžná politika usnula. Ale je to jen zdání. Pod nehybným povrchem to vře. Koronavirová pandemie toho totiž spoustu odhalila, ba dokonce zpřehlednila.

Ještě víc je patrné, že cesta, na kterou jsme se s Trikolórou před půl rokem vydali, je ta správná. Je to cesta soběstačné, hrdé, sebevědomé země, která si o svých věcech rozhoduje sama.

Koronavirová krize dříve či později skončí. Hodně věcí bude jinak. Buďme připraveni!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama