Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2020 15:28:00

Demobloku nejde o blaho občanů. Mají strach, že by vláda mohla uspět

Demobloku nejde o blaho občanů. Mají strach, že by vláda mohla uspět

Pamatujme si, kdo a proč dosadil a drží škodiče Hřiba, Koláře, Novotného a jim podobné. Jsou to strany tzv. demobloku. Nechaly by nás klidně pomřít, jen když budou mít po příštích volbách zajištěnu vstupenku do parlamentního bufetu.

Začněme u nás doma. Opoziční strany TOP 09, KDU-ČSL, ODS, STAN a Piráti (ale bez SPD) vytrvale napadají vládu a ústřední krizový štáb za to, že bezpečnostní opatření jsou údajně zbytečná, dlouhá, drahá, likvidují živnostníky, zvyšují schodek rozpočtu atd. atd. Pokud se někdo domnívá, že za uvedenými prohlášeními je strach o budoucnost státu či národa, tak já se přiznám, že si to nemyslím. Jsem toho názoru, že všechna zmíněná prohlášení mají jednoho společného jmenovatele. Je jím strach. Strach z toho, že by se mohlo vládě Andreje Babiše podařit zastavit šíření pandemie u nás, což by ho jistě přivedlo k dalšímu volebnímu vítězství.

EU a NATO se nás z vysoka vybodly

Kdyby se ovšem podařilo dosáhnout vytrvalým tlakem za podpory spřízněných médií předčasného zrušení opatření a poté by došlo k nástupu druhé, ještě razantnější vlny epidemie, pak zmíněné strany budou hlasitě poukazovat, že za všechno může vláda. Konec konců, už jsme to zažili, když se jednalo o poslání roušek do Číny v lednu 2020. Partaje tzv. demobloku, které premiéra kritizovaly za nelidství, když je odmítl poslat, ho poté, co je poslal a nákaza se začala šířit i u nás, obviňovaly, že zavinil jejich nedostatek. Zase, podotýkám, v tom hnutí SPD nejelo. Aféry plynule navazují na snahy členů uvedených stran (kromě SPD) o maximální narušení vztahů s Čínou (pirát Hřib), s Ruskem (starosta Prahy 6 Kolář a jeho parta zase z výše uvedených partají) a v neposlední řadě i starosta Řeporyj Novotný se svou sjetou adorací vlasovců. Jde také o to zakrýt skutečnost, že nejenom EU a NATO, ale i jednotlivé hlavní členské státy EU se na ostatní z vysoka vybodly a hleděly přeplatit nebo zabavit dodávky pro jiné. V té době pomocnou ruku (resp. letadla plná testů, roušek a dalšího materiálu) dodaly do Evropy právě Rusko a Čína. No není to zvláštní a důvod k panice v demobloku?

Nakažení migranti utíkají

EU opět prokázala svoji mimořádnou nekompetentnost a neschopnost přijmout řešení jiná, než že se snaží přerozdělit naše peníze, jak jsem psal dříve. EU navíc hodlá zahájit boj s dezinformacemi nacpáním neskutečných peněz do tzv. nezávislých médií – rozuměj do těch, která nezávisle hlásají onu „správnou“ unijně integrační propagandu. Vývoj u nás bude přitom do značné míry záviset na situaci v sousedních zemích, odkud dostáváme zprávy, jak nákaza COVID-19 propuká v imigračních centrech a migranti z nich utíkají. Bude záviset na tom, jak dokážeme uzavřít a uhlídat hranice. Takže až budeme poslouchat v České televizi srdcervoucí výlevy předsedy ODS Fialy či předsedkyně TOP 09 Pekarové-Adamové a dalších papalášů demobloku či Pirátů, přeložme si do reality, co nám vlastně říkají: Bojíme se, že Babiš uspěje. Nejde nám o lidi, jde nám o příští volby. Takže si pamatujme, kdo a proč dosadil a drží škodiče Hřiba, Koláře, Novotného a jim podobné. Jsou to právě strany demobloku. Nechaly by nás klidně pomřít, jen když budou mít po příštích volbách zajištěnu vstupenku do parlamentního bufetu. Tak vidím věci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama