MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2020 15:29:00

PRYMULA NEOTOČIL !

PRYMULA NEOTOČIL !

Zdravím všechny. Tak si to vysvětleme, PRYMULA NEOTOČIL, pouze upravuje strategii na míru současnému stavu. Jaký je současný stav?

Podařilo se nám zachytit začátek epidemie, převést exponenciální nárůst pozitivních na lineární, oploštit křivku nových případů, zabránit zbytečným úmrtím, získat čas na zásobení zdravotnických zařízení a zařízení sociální péče ochrannými prostředky, získat testovací sady, prostě se připravit.

Není to samo sebou, vyžádalo si to spolupráci řadových občanů, kteří si našili roušky nejen pro sebe a  až na výjimky je poctivě nosí. Pochopili heslo, moje rouška chrání tebe a tvoje mě!

Vláda přijala tvrdá opatření, mají výsledky. Všichni to vidíme v mezinárodním srovnání, pokud bychom „jeli“ v režimu Itálie, za 14 dnů (naše zpoždění) bychom tu měli cca 3 tis. mrtvých.

Ano jsme připraveni, máme dostatek lůžek, ventilátorů. Soustřeďujeme se na ochranu seniorů a nyní přijde pozvolné zvolňování opatření, tak aby se mladí a zdraví s infekcí potkali a získaly protilátky. Po celou tu dobu musíme chránit seniory.

To je to ošklivé slovo promoření (ze slova mor), přitom jak libozvučně zní to samé – kontakt s infekcí a vytvoření si protilátek.

Lidé neblbněte, Prymula má pravdu jen ji všichni zodpovědní neumí společně prezentovat. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama