Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2020 7:35:00

Obdivuji našeho pana premiéra Babiše

Obdivuji našeho pana premiéra Babiše

Komentář na facebookovém profilu k proměně premiéra Babiše během epidemie koronaviru

 Přiznávám, že více a více obdivuji našeho pana premiéra Babiše. Když se podívám na průběh koronavirové epidemie v Čechách, tak je úžasné, jak na začátku pan premiér vystupoval jako rázný ministerský předseda, který nás tvrdými kroky uzavřel do izolace, uzavřel hranice a všechny možné obchody a podniky a s pomocí pana Prymuly přesvědčil národ o oprávněnosti svého rázného postupu. Dobrá.

Brzy po zavedení všech těchto kroků ale premiér vypozoroval, že lid s tím není úplně spokojen. Navíc se začaly objevovat odborné články, které upozorňovaly na to, že tyto kroky byly poněkud přehnané a rozbíhá se kolem toho diskuse. A ejhle, pan premiér rychle předal zodpovědnost ministru vnitra, kterému, přiznejme, tato odpovědnost od počátku nouzového stavu příslušela. Pana Prymulu jmenoval šéfem jiné organizace odpovědné za karanténu a sám se stáhl do pozadí. A teď tvrdí, že bychom měli všechno začít uvolňovat a bojuje za to, aby se ty tvrdé restrikce, které on zavedl, co nejrychleji uvolnily, neboť ví, že se nálada mezi obyvatelstvem otočila a lidem jdou tato omezení značně na nervy.

Musím říct, že jsem pln obdivu, jak elegantně vyklouzl z jednoho postoje k opačnému.

Čest Vaší práci, premiére!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama