ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2012 20:13:17

GO a Regiontour jsou středoevropskou špičkou

GO a Regiontour jsou středoevropskou špičkou

Ministr Kamil Jankovský dnes v Brně slavnostně zahájil 22. ročník mezinárodního veletrhu průmyslu cestovního ruchu GO a zároveň 21. ročník mezinárodního veletrhu turistických možností v regionech REGIONTOUR 2012.

Ministr Kamil Jankovský dnes v Brně slavnostně zahájil 22. ročník mezinárodního veletrhu průmyslu cestovního ruchu GO a zároveň 21. ročník mezinárodního veletrhu turistických možností v regionech REGIONTOUR 2012. Nad oběma výstavami ministerstvo pro místní rozvoj převzalo záštitu.

„Organizátorům veletrhů GO a Regiontour se podařilo i letos vytvořit největší přehlídku turistických možností ve střední Evropě. Tato akce je pro podporu průmyslu cestovního ruchu velmi významná vzhledem k široké nabídce produktů cestovního ruchu, které jsou zde představovány,“ pochválil Kamil Jankovský pořadatele.

 Na brněnském výstavišti si pak prošel některé expozice krajů, turistických regionů a jednotlivých měst České republiky, stejně jako expozice České centrály cestovního ruchu. „Díky novinkám a bohatému doprovodnému programu bude jistě tento ročník veletrhů minimálně stejně úspěšný jako v předcházejících letech,“ řekl poté Kamil Jankovský.
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama