Natálie Vachatová

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2020 13:13:51

Kolář, Novotný, Hřib a jejich ochranka za naše peníze

Kolář, Novotný, Hřib a jejich ochranka za naše peníze

Strhnout sochu, vyhlásit stav klimatické nouze nebo přejmenovat náměstí je bezesporu jednodušší, než se zabývat důležitými věcmi, které nám přinesou skutečné změny. Proč na to máme ale doplácet my?

 

Sovětské památníky se už několik let demontují a odstraňují po celém Východním bloku. Od roku 2018 byly odstraněny sochy a památníky například v Estonsku, Litvě či Lotyšsku, Polsko jich nechalo odstranit za poslední dva roky dokonce na 230. Že má být ovšem ohrožen zrovna Kolář, Hřib a řeporyjský Novotný mě tedy dost udivuje.

Ne, že by Rusku nevadilo odstraňování památníků, vadí, ale že by kvůli tomu někoho posílali na tři lokální politiky, z nichž jeden vyhlašuje stav klimatické nouze na Praze 6, druhý má problém udržet svůj zadek v kalhotách a třetí přejmenovává české názvy ulic a náměstí po ruských osobnostech? No budiž, co my víme...

To, co mi vadí, je, že všichni tři podnikali věci, o které je nikdo nežádal, v době, kdy to nebylo potřeba, za účelem, který nic neřeší, a my všichni se jim z našich daní teď skládáme na jejich ochranku. Nadzvedává mě ze židle, když vidím, že někdo zneužívá hlasů svých voličů k tomu, aby si řešil svůj vlastní mindrák místo toho, aby se skutečně snažil něco podstatného změnit. Od toho tu ti politici jsou, ne od toho, abychom platili za jejich chyby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama