Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2020 17:56:00

Do krajských voleb jdeme ve všech 13 krajích

Do krajských voleb jdeme ve všech 13 krajích

Komentář na facebookovém profilu k přípravě krajských voleb

 Připravujeme se na krajské volby ve všech krajích a rozhodně nechceme tříštit síly.

Zatím byli osloveni:
Radomil Bábek – předseda výboru Podnikatelských odborů
Jaroslav Šebek – předseda Asociace soukromého zemědělství České republiky
Jiří Víšek – předseda Sdružení podnikatelů a živnostníků ČR
Josef Valihrach – předseda Vinařské asociace České republiky

V Praze dne 29. dubna 2020

Vážení,

jak jsem Vás informoval, Strana soukromníků České republiky se bude ucházet o přízeň voličů v podzimních volbách do krajských zastupitelstev ve všech 13 krajích. V Praze volby nejsou. Poslal jsem Vám také předběžnou informaci o tom, jaké koalice budeme v jednotlivých krajích součástí. Vždy se stranami od středu doprava.

Věřím, že čím dál tím více soukromníků a členů jejich rodin si uvědomuje, že pokud se má zacházení s naším stavem zlepšit, je nutné, aby soukromníci prosadili volbami do funkcí, kde se o osudu našem i naší země rozhoduje, své dobře vybrané zástupce.

Jsem přesvědčen, že toto je dobrá platforma pro naši bližší spolupráci. Stojíme o Vaše odborníky, kteří také chápou, že změn můžeme dosáhnout především politickou cestou. Garantuji Vám, že Vaši lidé budou vítáni a u jejich jména bude vždy napsáno, která vážená soukromnická organizace je nominovala. Nejméně v jednom senátním obvodě se také budeme, věřím, že opět úspěšně, ucházet o post senátora.

Volby budou 2. a 3. října 2020 a uzávěrka kandidátek je do 28. července 2020 do 16 hodin. I proto Vás prosím o co nejrychlejší reakci. Musíme udělat vše proto, aby nás tato banda nezničila. Snaží se o to velmi usilovně.

S veškerou úctou

Rudolf Baránek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama