Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2020 9:09:00

Hana Ančincová ze Zlínského kraje uspěla s projektem finančního vzdělávání

Hana Ančincová ze Zlínského kraje uspěla s projektem finančního vzdělávání

Hana Ančincová uspěla v participativním rozpočtování České pirátské strany se svým projektem Vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti, umístila se na prvním místě.

Získané finance použije na vznik animovaných videí, které pomohou veřejnosti zorientovat se v oblasti financí.

“Vzdělávání ve finanční oblasti je klíčovým nástrojem pro boj se zadlužením spotřebitelů a domácností. Je potřeba eliminovat jejich předlužení, snížit počet exekucí a insolvenčních řízení. Cílem mého projektu je zvýšit povědomí o nutnosti vzdělávání v této oblasti. Čím více se lidé naučí financím rozumět, tím spíše předejdou problémům a rizikům,” shrnula iniciátorka projektu Hana Ančincová.

Česká pirátská strana každoročně pořádá vnitrostranický participativní rozpočet, ve kterém mohou členové rozhodnout na jaké projekty poputují finance. V letošním ročníku se rozdalo na projekty více než 270 tisíc korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama