Ing. Josef Bělica, MBA

  • ANO 2011
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2020 21:32:00

Nový chodník Na Pavlasůvce zvýší bezpečnost chodců

Nový chodník Na Pavlasůvce zvýší bezpečnost chodců

V Prostřední Suché v Havířově na ulici Na Pavlasůvce město Havířov nechalo vybudovat nový chodník. Během 2 měsíců zde Technické služby Havířov položily 200 metrů betonové dlažby.

„V této části chodník úplně chyběl. Proto jsme se rozhodli a také na žádost občanské komise Prostřední Suché chodník vybudovat. Technické služby města to stihly za 2 měsíce. Jsem rád, že se nám daří i s pomocí takových to investic zlepšovat život občanů v našem městě,“ uvedl primátor Havířova Josef Bělica.

Po celé délce chodníku bylo pro lepší viditelnost chodců nainstalováno také 5 stožárů veřejného osvětlení. Stavba chodníku stála 3 miliony korun, realizátorem výstavby byly Technické služby města Havířova.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama