Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2020 16:31:00

Rasistické už může být i sushi, které připravil kuchař bílé pleti

Rasistické už může být i sushi, které připravil kuchař bílé pleti

Komentář na facebookovém profilu k akcím amerických bojovníků proti rasismu

 Z USA přicházejí každý den nové zprávy o šílených a ještě šílenějších akcích sluníčkářů a „bojovníků proti rasismu“ a člověk už ani nestačí sledovat, co vše z historie a tradic ničí či chtějí zničit. Někteří aktivisté chtějí nahradit hymnu USA, že je prý rasistická, a nahradit ji písní Imagine od Johna Lennona, která je sice hudebně moc hezká, ale po textové stránce je esencí sluníčkářského neomarxismu a globalismu. Řada filmů a seriálů se stahuje z distribuce, mění se reklamy a značky zboží, strhávají se sochy atd. atd... Připomíná mi to třicátá léta v nacistickém Německu, kdy nacisté pálili knihy jim nepohodlných autorům. Sluníčkáři a globalisté chtějí zničit tradiční společnost a ne jejích troskách vystavět sluníčkářskou a globalistickou totalitu – Nový světový řád, v němž zaniknou národy a rodiny a vznikne tupá globalizovaná lehce ovládatelná masa lidí bez identity.

Sluníčkářům vadí už i Simpsonovi, Idiana Jones, Forrest Gump. Vadí americké Eskimo, Uncle Bens… Ježíš Kristus je prý symbol bělošské nadvlády…

"Rasistické" může kupříkladu být sushi, jež připravil kuchař bílé barvy pleti. Tím, že vaří pokrmy cizí kultury, prý zatajuje kulturní původ receptu...

Revizi už proto spustili mnohé kulinářské časopisy či pořady včetně amerického Bon Appétitu či britského kulinářského pořadu Olive plus od BBC Good Food.

„Byli jsme právem kritizováni za vytržení receptů pocházejících z nebělošských kultur z kontextu,“ kaje se nyní jeden z ředitelů magazínu Bon Appétit, Joseph Hernandez.

U pokrmů na webových stránkách se chystají u nevhodně vyhodnocených receptů doplnit upozorňující vysvětlivky.

Firmy se též chystají najímat více multikulturního personálu, který se bude na přípravě pokrmů podílet se snahou, aby se jídel jejich kultur při přípravě nedotýkal běloch... Není tohle rasismus naruby?

„Miliony lidí se ve vlastní zemi začaly cítit cizinci. Děsí se populární kultury...jež hlučně opěvuje hédonické hodnoty. Vidí mizet staré svátky a degradaci starých hrdinů. Vidí jak jsou umění a artefakty slavné minulosti odstraňovány z jejich muzeí a jak je nahrazují depresivní, ošklivé… exponáty. Pozorují, jak knihy, které měli v lásce, mizí ze škol…Kultura s níž vyrostli, umírá v zemi v níž vyrostli, “ píše správně americký konzervativní publicista Pat Buchanan.

Podobný postřeh o současném neomarxistickém Západu má i spisovatel Benjamin Kuras: „Degradujme své vzdělání, zneuctěme své hrdiny, odstraňme své národní symboly, zrušme svoje národy a nahraďme je prázdnou identitou čehosi abstraktně prázdného, panevropského, všude stejného, vykořeněného z národních tradic, přepisujícího naše dějiny k nepoznání. A při němž nezbude v paměti nic, na co bychom ze svých dějin a svých kultur mohli být hrdí a co by nám stálo za to bránit. …Jediné, co nám zůstalo svaté, je povinnost odsvětit všechno, co kdysi svaté bylo a co by dnes ještě svatostí mohlo zavánět.“

Braňme se rasismu, ale i rasismu naruby. Běloši nejsou podřadná rasa, která by měla být vyhubena. Braňme se zvrácenému sluníčkářskému protibělošskému rasismu. I běloši mají právo na život a právo žít dle svých tradic.

V knize Pohřbívání svobody spisovatel Benjamin Kuras zase uvádí, že University of Wisconsin například zavádí studijní předmět „Problém bělosti“ o tom, jak se má člověk vypořádat s tím, že je běloch a tím pádem patří ke kolonizátorům a utlačovatelům a musí tudíž bílou nadřazenost vymýtit...

Profesor George Ciccariello-Maher zase oznámil, že si přeje „genocidu bělochů“. Na jiných univerzitách byly studentům nabízeny terapie proti psychické újmě, které jim způsobilo zvolení Donalda Trumpa… Podle Kurase nyní existuje především protibělošský rasismus... V knize jsou takových příkladů desítky…

Sluníčkářští neomarxisté-dekonstruktivisté chtějí podle mě naprosto zničit jakoukoli hrdost na naše evropské národy a evropskou civilizaci a zbavit nás národní a civilizační identity. Lidé bez identity se lépe ovládají. Bráníme normální svět pro normální lidi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama