Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2020 9:33:04

Slušní a pracující občané jsou pro nás na 1. místě!

Slušní a pracující občané jsou pro nás na 1. místě!

Minulou sobotu proběhlo v příjemném prostředí pražského hotelu Duo jednání celostátního politického Grémia hnutí SPD, v rámci něhož jsme oficiálně zahájili předvolební kampaň k podzimním krajským a senátním volbám.

Jsme si plně vědomi, že úspěšnost naší země zcela závisí na lidech, kteří zde ve společném souladu žijí, pracují a vychovávají děti. Proto i hlavní motto volební kampaně hnutí SPD je, že slušný a pracující občan musí být na 1. místě a musí dostat více peněz, bezpečí a spravedlnosti. Zásadně ale odmítáme zvýhodňování nepřizpůsobivých spoluobčanů, kteří se vyhýbají práci.

Hnutí SPD udělalo od doby svého založení (2. června 2015) veliký kus politické práce, a to na všech úrovních. Nejvíce je naše práce viditelná v Poslanecké sněmovně. Ve všech krajích České republiky máme zřízené a fungující regionální kluby a v okresech nám pracují naši členové a čekatelé v oblastních a místních organizacích. V letošních říjnových krajských volbách chceme získat alespoň pět desítek krajských zastupitelů a mít zastoupení ve všech 13 zastupitelstvech krajů České republiky. Mezi prioritní body programu SPD pro krajské volby, které vytýčilo předsednictvo hnutí spolu s programovou komisí, patří zejména více bezpečí, zlepšení dopravní infrastruktury, zajištění kvalitní zdravotní péče pro všechny občany, zajištění fungujících sociálních služeb, zlepšení úrovně školství s prioritou zrušení inkluze a podpora regionálního podnikání, a tím i podpora zaměstnanosti.

Mezi tématy hnutí SPD pro práci v krajských zastupitelstvech budou prioritně řešeny otázky bezpečného života občanů v krajích, představeny nástroje na podporu regionálního podnikání s cílem zachovat současná pracovní místa, a podpora nových živnostníků. Svou účastí v krajských zastupitelstvech se chceme podílet na prosazování efektivního integrovaného dopravního systému, zlepšení kvality silnic, zajistit dostupnost lékařů i zdravotní péče a v neposlední řadě podporovat podnikání v oblasti regionálního turistického ruchu. Velkou pozornost chceme věnovat regionálním výrobcům potravin, což je součástí naší celostátní kampaně podporující zvýšení podílu kvalitních českých potravin na našem trhu a zajištění faktické potravinové soběstačnosti České republiky. V sociálních službách musí být prioritou kvalita života seniorů a zdravotně postižených spoluobčanů.

Úkolů jsme si stanovili opravdu dost, ale všechny jsou splnitelné v takovém rozsahu, aby naši občané byli spokojeni. Rádi bychom Vás o tom chtěli přesvědčit, což ale závisí na počtu hlasů, které od vás při podzimních volbách získáme. Naše hnutí SPD své závazky a svůj program plní. Naši kandidáti na hejtmany jsou zárukou, že v případě účasti v krajských zastupitelstvech, budeme nekompromisně představené priority prosazovat a realizovat. Ve všech krajích bude hnutí SPD kandidovat samostatně a budeme mít své kandidáty také ve všech senátních obvodech. Naše volební kampaň pro krajské a senátní volby proběhne též tradičně formou kontaktní kampaně spojené s osobním setkáváním kandidátů s voliči.

Hnutí SPD si je plně vědomo toho, že úspěšnost naší země zcela závisí na lidech, kteří zde ve společném souladu žijí, pracují a vychovávají děti. Právě na tyto naše občany jsme pamatovali při zpracování volebního programu a jeho plněním jim chceme zpříjemnit život v naší krásné zemi, a to bez příkazů a naplánovaných scénářů určovaných Evropskou unií. Slušní a pracující občané jsou pro nás na 1. místě.

Hnutí SPD má nové webové stránky: www.spd.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama