Mgr. Ivan Adamec

  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2020 7:37:00

V centru města je řada dalších možností, kde mohou řidiči svá vozidla zaparkovat

V centru města je řada dalších možností, kde mohou řidiči svá vozidla zaparkovat

V souvislosti s rekonstrukcí pěší zóny na Horské ulici bude uzavřeno malé parkoviště vedle autobusového nádraží. Důvodem je vytvoření zázemí pro stavbu. Řidiči tak musí využít jiné parkovací plochy v centru města.

Na začátku letních prázdnin byla zahájena dlouho očekávaná rekonstrukce pěší zóny na Horské ulici.  Pro snadnější průběh stavebních prací bylo potřeba vyčlenit plochu, která bude sloužit jako zázemí pro stavbu a mezideponie stavebního materiálu. K tomuto účelu bylo vybráno malé parkoviště vedle autobusového nádraží. „Hledali jsme plochu, která nebude daleko od pěší zóny a zároveň bude přístupná větší stavební technice. Bohužel jsme dočasně museli obětovat parkoviště vedle cyklověže, jelikož jde o ideální místo v centru města,“ vysvětluje Miroslav Franc, vedoucí Odboru rozvoje města MěÚ Trutnov.

Parkoviště bude uzavřeno od 20. července do května příštího roku. Vjezd na něho bude pro stavební techniku umožněn přes chodník u autobusového nádraží. „Samozřejmě kvůli uzavření přijdeme o několik parkovacích míst, nicméně i přesto je v centru města řada dalších možností, kde mohou řidiči svá vozidla zaparkovat. Kromě parkoviště vedle soudu je k dispozici parkoviště za pivovarem, garáže pod Uffem nebo vloni vybudované parkoviště vedle areálu Střediska volného času,“ dodává Ivan Adamec, starosta města Trutnova.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama