Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2020 14:01:00

Ústecká ČSSD žádá o opětovné schválení upravené kandidátky pro krajské volby

Ústecká ČSSD žádá o opětovné schválení upravené kandidátky pro krajské volby

Krajské předsednictvo ČSSD v Ústeckém kraji včera projednalo a odsouhlasilo nový návrh kandidátní listiny do Zastupitelstva Ústeckého kraje 2020.

Reflektujeme tak rozhodnutí celostátního Předsednictva ČSSD, které v minulých týdnech odmítlo na návrh nejužšího vedení ČSSD schválit naši koaliční kandidátku Lepší Sever (ČSSD, ProMOST, Ústecké fórum občanů a nezávislí kandidáti). Jsme přesvědčeni, že společně s našimi koaličními partnery jsme dali dohromady nejkvalitnější možnou kandidátku, která výrazně zvyšuje šance mj. i sociální demokracie na úspěch v krajských volbách v Ústeckém kraji.

Dnes jsme nový návrh kandidátní listiny zaslali na ústředí strany v Praze společně s průvodním dopisem pro všechny členy Předsednictva ČSSD, aby měli ke svému novému rozhodování adekvátní a úplné informace. Požádali jsme rovněž vedení ČSSD, aby k projednání v předsednictvu strany došlo neprodleně tak, aby se stihl zákonný termín pro podání kandidátních listin. V rámci kandidátky došlo k přesunům v první desítce kandidátky tak, aby byla zvýrazněna role ČSSD. Chtěl bych tímto také poděkovat našim koaličním partnerům, že nám pomohli najít kompromisní řešení, které – jak pevně věřím – bude dostatečné pro vedení naší strany.

Martin Klika, lídr kandidátky Lepší Sever a 1. náměstek hejtmana Ústeckého kraje za ČSSD


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama