Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2012 15:45:02

Městská policie eviduje za rok 2011 celkem 196 nálezů

Městská policie eviduje za rok 2011 celkem 196 nálezů

Jízdní kola, klíče, doklady, mobilní telefony. To jsou nejčastější nálezy, které eviduje Městská policie Rožnov pod Radhoštěm. Za rok 2011 jich je 196. Na služebně jsou nalezené předměty k vyzvednutí po dobu šesti měsíců. Poté jsou prostřednictvím li

 Rok 2011 se počtem nálezů nijak nevymykal předchozím letům. „V roce 2009 jsme evidovali 195 nálezů, v roce 2010 jich bylo 163. U 70% předmětů dohledáme majitele sami nebo si najdou svou postrádanou věc na našich webových stránkách, kde všechny nálezy samozřejmě publikujeme,“ prozradil ředitel Městské policie Rožnov pod Radhoštěm Daniel Vašut. Doklady a nalezené SPZ odesílá městská policie rovnou příslušnému městskému úřadu, který značku nebo doklad vydal. „Pokud si ve lhůtě šesti měsíců majitelů svou ztracenou věc nevyzvedne, předáváme škodní komisi města návrhy na vypořádání s nalezenými předměty. Komise může rozhodnout o upotřebitelnosti pro město nebo se dané předměty dají k odprodeji. Pokud jsou nevyužitelné nebo se nepodaří jejich prodej, likvidujeme vše ve sběrném dvoře,“ doplnil Vašut s tím, že v poslední době stoupá počet nalezených SPZ. „Raritou mezi nálezy je určitě přívěsný vozík za osobní auto, malovaný obraz, francouzské hole nebo vysokoškolský index,“ uzavřel Vašut s tím, že na jaro 2012 plánuje městská policie odprodej nalezených a nevyzvednutých jízdních kol.

Seznam nálezů na Městské policii Rožnov pod Radhoštěm naleznete zde.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama