prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2020 8:38:00

Když premiér snil, zdálo se mu to jako dobrý nápad

Když premiér snil, zdálo se mu to jako dobrý nápad

Komentář na facebookovém profilu k vládním opatřením proti šíření koronaviru

 Opravdu se snažím věřit, že Chytrá karanténa funguje, ale od ministra zdravotnictví bych chtěl vidět jeden konkrétní příklad, že tomu tak skutečně je. Takový příklad, který každý pochopí. Něco ve smyslu: "Protože funguje Chytrá karanténa, podařilo se nám to a to." Bohužel, takovýto příklad zřejmě neexistuje a znovuzavádění plošných opatření tak namísto z jasně určených dat a předpřipravených plánů vychází zase čistě nahodile nejspíš z toho, jak se někdo zrovna vyspí.

Jistě existuje řada odborných důvodů, proč budou roušky a další opatření platit plošně - tedy stejně tak na Blanensku, kde je 0,92 lidí nakažených na 100 tisíc obyvatel a stejně tak na Karvinsku, kde je jich 800 krát víc. Jedním z těchto důvodů asi nejspíš bude, že když premiér jednou náhodou spal a přitom snil, zdálo se mu to jako dobrý nápad...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama