Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2020 22:13:00

Matteo, jsme s Tebou!

Matteo, jsme s Tebou!

Komentář na facebookovém profilu k trestnímu stíhání Mattea Salviniho za to, že loni v srpnu odmítl povolit vylodění migrantů.

Italský exministr vnitra a šéf vlastenecké Ligy Matteo Salvini bude trestně stíhán a hrozí mu 15 lez vězení za to, že ve funkci ministra vnitra bránil Itálii proti invazi nelegálních imigrantů! Horní komora italského parlamentu ho ve čtvrtek zbavila imunity pro trestní stíhání kvůli tomu, že loni v srpnu odmítl povolit vylodění migrantů z "humanitární" lodi Open Arms v italském přístavu. Za to, že bráníte svou vlast, Vás sluníčkáři zavřou do kriminálu. Opravdu zrůdné. Když nemohou Mattea porazit ve volbách, chtějí ho zavřít. To jsou totalitní praktiky! Hnutí SPD stojí za naším přítelem a spojencem Matteem Salvinim. Matteo, jsme s Tebou!

„Jsem hrdý na to, že jsem bránil Itálii: udělal bych to znovu a udělám to znovu, také proto, že pouze teď v červenci je přistání šestkrát větší než ve stejném období před rokem, kdy ve vládě byla Liga. Jdu kupředu, s hlavou vztyčenou a s čistým svědomím, podívám se v klidu svým dětem do očí, protože jsem plnil svou povinnost s odhodláním a zdravým rozumem. Dodržuji článek 52 Ústavy („obrana vlasti je posvátnou povinností občana“) a vzpomínám si na slova Luigiho Einaudi: „Když politika vstoupí do justice, spravedlnost odejde oknem“. Nebojím se, nenechám se zastrašovat a nebudou mě umlčovat: připomínám, že pro všechny poslance, dříve či později, přijde rozsudek voličů.,“ řekl k hlasování Senátu Salvini. Informovala o tom ČTK.

Sicilská prokuratura viní Mattea z nelegálního zadržování osob, za což mu hrozí až 15 let vězení. Salvini loni v srpnu povolil vylodění stovek migrantů z lodě španělské nevládní organizace Open Arms až po téměř třech týdnech, když to nařídila sicilská prokuratura.

V jiném podobném případu přišel Salvini o imunitu v únoru, soud byl ale kvůli covidu-19 odložen na říjen. Nová sluníčkářská italská vláda otevřela italské přístavy nelegálním imigrantům.

Vidíme, že globalisté chtějí zastrašit vlastence bránící suverenitu svých zemí. Facebook hrozí zrušením stránek, YouTube je už zrušil. Matteo Salvini se zastrašit nedá a hnutí SPD také ne. Vlastenci evropských národů porazili Třetí říši a nedovolí vznik Čtvrté říše.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama