Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2020 12:54:57

Regenerace vnitrobloku Konstantinova – Černockého

Regenerace vnitrobloku Konstantinova – Černockého

Milí sousedé, ve druhé polovině července proběhla v části vnitrobloku Konstantinova – Černockého první část rekonstrukce a musím říct, že osobně z ní mám velkou radost a s kolegy jsme si jeho slavnostní otevření moc užili.

Podívejte se do fotogalerie, která celou rekonstrukci krásně rekapituluje👇👇👇.
Touto úpravou vznikl nový zajímavý a hlavně odpočinkový prostor.👍Proběhla i úprava chodníku, který byl doplněn vodící linií pro slabozraké a nevidomé. Najdete zde nové lavičky k posezení třeba při četbě knih a plánuje se i„Knihobudka“ ☺️.
Pro všechny milovníky cyklistiky jsou nainstalovány u vstupu kolostavy.
V podzimních měsících letošního roku budou vysazeny ještě rostliny a upraven trávník, budou instalovány ještě dva sety šachových stolů a sedátek, čímž myšlenkově dojde k propojení sportovní a klidové části celého vnitrobloku. Věřím, že se nová podoba „Náměstíčka klidu“ bude našim občanům líbit👍a brzo ožije posedávajícími čtenáři a šachisty.

                        

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama