PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2020 15:17:00

Korespondenci s veřejným ochráncem práv obdrží členové rady v pátek 14. srpna

Korespondenci s veřejným ochráncem práv obdrží členové rady v pátek 14. srpna

Vysvětlující komentář hejtmana Královéhradeckého kraje Jiřího Štěpána k nepřesnému vyjádření na tiskové konferenci k dopisu veřejného ochránce práv.

 V rámci tiskové konference po jednání Rady Královéhradeckého kraje, která se konala 11. 8. 2020, jsem se na otázku, položenou mé osobě, nepřesně vyjádřil, že dopis veřejného ochránce práv obdržela náměstkyně hejtmana Mgr. Martina Berdychová. Z mé strany na položenou otázku došlo k záměně dopisu veřejného ochránce práv a dopisu-stížnosti Mgr. Jitky Kočišové.

Paní náměstkyně obdržela dopis Mgr. Jitky Kočišové k vyjádření, nikoliv však dopis od veřejného ochránce práv. Korespondenci s veřejným ochráncem práv obdrží členové rady kraje v pátek 14. 8.

Za chybu, která nebyla záměrná, se omlouvám.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama