Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2020 5:40:00

Malé zamyšlení nad aktuální dobou

Malé zamyšlení nad aktuální dobou

Někdy je dobré namísto k nebesům dívat se pořádně pod nohy. Nebe je jistě důležité. Ale chodíme po zemi. Být ukotvený na reálné zemi.

Na klacky pod nohama si můžete zvyknout. Takový je život. Rovná cesta neexistuje. Ale urputná snaha Trikolóru zdiskreditovat cˇi vymazat z politické mapy, ukazuje na jedine´. Strach z Trikolóry sílí. Kdo má strach, bezhlavě útočí.

Ti jediní „spravedliví“ si Trikolóru původně zařadili do kategorie tzv. protestních stran. Líbilo by se jim, kdyby se z Trikolóry stala marginální strana, která by po volbách zapadla v prach. A oni pak mohli sebrat vše…

Trikolóra se nevyhraňuje proti žádné straně. Jde jí o věc. O konkrétní problémy a jejich řešení. O člověka. Nikoli o to vyhranit se proti tomu, či onomu. Tím je svá a jedinečná. Proto je alternativou. Je volební alternativou pro úplně všechny normální lidi. Živnostníky, zaměstnance, učitele, lékaře, řemeslníky, zemědělce, seniory, studenty. Alternativou pro všechny lidi, kterým nekonvenuje posun nejen ODS do pseudoliberálního středu, kam se dnes tlačí všichni. Jen, aby dostali co nejvíce hlasů. Jde jen o hlasy nebo člověka?

Jsem bytostně přesvědčena, že jde o člověka. A tak nejen strážci nové, rychle se rodící totality, přikládají pod kotel.

Je to smutné, je to podpásové, ale je to bohužel pro dnešní dobu také charakteristické.

Jsme ale na správné cestě. Víme to a budeme také s pokorou a úctou rádi, pokud nám řeknete, když uděláme podle vás chybu. Nikdo není dokonalý a jen dialog je demokracie. Čím dál víc je totiž patrné, že obrana normálního světa, coby hlavní a nejdůležitější programová teze Trikolóry, je správná, potřebná, nadčasová a má hluboký smysl. S pokorou a úctou k životu pojďte do toho s námi. Pojďme mluvit o věcech s lidmi. Nikoli se vymezit jen proti někomu.

Chceme vyhrát. A chceme to vyhrát s vámi.

Zuzana Majerová Zahradníková

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama