Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2020 14:01:00

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v krajských volbách s číslem 5

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v krajských volbách s číslem 5

V devíti krajích z 1. místa a ve čtyřech krajích ze 2. místa.

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT bude kandidovat   ve všech krajích s volebním číslem 5, které jí vylosovala Státní volební komise. DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT bude díky tomuto číslu kandidovat     v 9 krajích (Středočeský, Jihočeský, Liberecký, Pardubický, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský, Moravskoslezský) z prvního místa   a ve zbývajících 4 krajích (Plzeňský, Karlovarský, Ústecký a Královéhradecký) z druhého místa. Voliči tedy dostanou obálku s hlasovacím lístkem DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT v devíti krajích jako prvním a ve čtyřech krajích jako druhým. Ve všech krajích kandiduje celkem 85 stran, hnutí a koalic.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se zúčastní voleb ve všech 13 krajích, s tím, že na svých kandidátních listinách má čtyři pětiny žen, tj. 84 %, a 16 % mužů. Na kandidátkách je uvedeno 90 % ochránců zvířat bez politické příslušnosti a 10 % členů strany DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v nadcházejících volbách se záměrem bojovat v krajských zastupitelstvech prioritně za ochranu  zvířat a jejich práv, ale současně i za ochranu přírody, životního prostředí, ovzduší, krajiny a kulturního dědictví.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listiny ze svých členů, příznivců a z dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě a aktivně věnují ochraně a záchraně zvířat nebo se pohybují v oblasti pomoci zvířatům.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT je 20. registrovanou politickou stranou za práva zvířat ve světě, resp. Česká republika je 20. zemí, ve které existuje strana zaměřená primárně na obranu práv zvířat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama