ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2020 16:30:06

Milan Kožnar: Bere si za zasvé boj proti nepřizpůsobivým ve prospěch slušných

Milan Kožnar: Bere si za zasvé boj proti nepřizpůsobivým ve prospěch slušných

Most - Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz do zastupitelstva Ústeckého kraje, byl v Mostě průkopníkem zavedení bezdoplatkových zón. Vzal si zasvé boj proti nepřizpůsobivým ve prospěch slušných občanů.

MOST - Milan Kožnar, kandidát hnutí Severočeši.cz do zastupitelstva Ústeckého kraje, byl v Mostě průkopníkem zavedení bezdoplatkových zón. Vzal si zasvé boj proti nepřizpůsobivým ve prospěch slušných občanů.Ředitel stavební firmy MILAN KOŽNAR (46 let) je z minulosti Mostečanům znám jako sportovec, aktivní fotbalista. Dlouholeté působení ve fotbale dnes může zúročit coby předseda dozorčí rady nového fotbalového klubu Baník Most - Souš. Svou profesi stavaře uplatňuje v dopravní komisi města. Ale už řadu let je dominantním tématem Milana Kožnara ve veřejném prostoru boj proti nepřizpůsobivým, kteří svým chováním ztrpčují život slušným občanům Mostu. "Je to pro mě naprosto přirozené. Chci poklidný a bezpečný život pro své tři děti," říká.

Milan Kožnar byl jedním z prvních, kteří nahlas podporovali vznik bezdoplatkových zón. Ty mohou zabránit, aby se do Mostu stěhovali lidé, kteří nehodlají pracovat a v podstatě chtějí jen parazitovat na sociálních dávkách, navíc mají "dost času" na hlučné zábavy, drobnou kriminalitu a devastování společných prostor bytových domů. Příklady Kladna nebo později Ústí nad Labem daly Milanu Kožnarovi zapravdu a dnes je na bezdoplatkových zónách v Mostě všeobecná shoda napříč politickým spektrem. "Z krajské úrovně bych chtěl pomáhat jednotlivým městům aplikovat mostecké zkušenosti. Jako jedni z prvních už se inspirovali kolegové z hnutí Severočeši.cz v Rumburku," vysvětluje Milan Kožnar.

Kde se jednotlivá dílčí opatření míjejí účinkem, musí podle názoru Milana Kožnara nastoupit budování center pro nepřizpůsobivé na okrajích měst a obcí, a to systémem modulového (kontejnerového) bydlení. "Nejedná se o žádný násilný pobyt v nějakých ghettech. Ti lidé budou mít přece možnost odstěhovat se i jinam a začít nový život třeba jinde. Ale pokud nezmění své návyky a způsob života, budou muset dožít v centrech pro nepřizpůsobivé, kde s nimi budou pracovat sociální pracovníci, pracovníci různých nadací a budou také pod pravidelným dohledem městské policie," popisuje kandidát hnutí Severočeši.cz Milan Kožnar. "Za velice nespravedlivou považuji výtku, že těm, kteří něco zdevastovali, chceme zase něco dávat zadarmo. Naše plány nejsou vstřícným krokem pro nepřizpůsobivé, ale přesně naopak - chceme umožnit klid slušným obyvatelům, které zbavíme jejich problémových sousedů," upřesňuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama