Jiří Kudláček

  • ODA
  • Hranice
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2020 16:41:36

Je na každém z nás, aby své zdraví maximálně chránil a pečoval o něj

Je na každém z nás, aby své zdraví maximálně chránil a pečoval o něj

Zatím bych v České republice ještě nemluvil o pandemii. Nepotvrdily se zatím některé medializované černé scénáře a Covid-19 se tak ve středu Evropy zařadil mezi ostatní virová onemocnění, ale je stále častěji používán spíše jako politický nástroj.

V současné době ještě nejsou dobře známy veškeré možné následky nákazy koronavirem pro lidský organismus, a tak je logické, že by odborná veřejnost měla doporučovat způsoby maximální možné ochrany proti jejímu šíření. Aktuálně považuji vstupy většiny politiků už jen za způsob vlastního zviditelňování se. Osobně se snažím číst již především názory té odborné části veřejnosti, které postupně informují o pokroku při analýze tohoto viru a zda-li a jak se blíží k jeho eliminaci či stanovení potřebné léčby. Je samozřejmě na každém z nás, aby se maximálně chránil a neohrožoval své okolí tak, jako při každé jiné nakažlivé nemoci. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama