Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2020 18:13:00

Je povinností státu postarat se o bezpečí slušných lidí

Je povinností státu postarat se o bezpečí slušných lidí

Komentář na facebookovém profilu k problémům soužití s nepřizpůsobivými

 Na mnoha místech eskaluje problém souzžˇití slušné majority s nepřizpůsobivými. A vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM na to kašle. Co s tím? V prvé řadě je ve Sněmovně na stole návrh zákona SPD na ukončení zneužívání dávek nepřizpůsobivými. Již nám prošel prvním čtením, a když to půjde dobře, tak by od ledna mohl začít zákon platit. Držte nám, prosím, palce a podpořte nás za dva týdny v krajských a senátních volbách, atˇ máme co největší sílu tento zákon prosadit.

Další opatření, které je potřeba zavést, je newyorský model starosty Giulianyho „jednou a dost“, to znamená jakýkoliv přestupek ihned trestat, a těm, kdo spáchají přestupek, bytˇ by vyhodili jediný kelímek z okna, ihned odebrat dávky. Jakékoli porušení veřejného pořádku, rušení nočního klidu, je nutné ihned trestat. Na základě našeho návrhu zákona by tam pak měly hlídky městské i státní policie hlídkovat 24 hodin denně. Bát se musí ti neslušní, ne ti slušní.

Je povinnost státu, je to dokonce ta nejzákladnější povinnost státu, postarat se o bezpečí slušných lidí. Vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM na to ale kašle. Místo aby stát chránil slušné lidi, tak naopak z kapes nás všech pracujících lidí platí miliony korun pro nebezpečné, obtížné, nepřizpůsobivé parazity. Tohle musí skončit a bohužel je zřejmé, že dokud se nezmění vláda a vedení krajů, nic se nezmění. I proto vás všechny prosím, nezapomeňte přijít za dva týdny ke krajským a senátním volbám a rozhodnout, kam půjdou vaše peníze a jak budeme žít.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama