Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 3:43:04

Volební podvody na vnitru pod diktátem českých pirátů odsunou volby v MS kraji?

Volební podvody na vnitru pod diktátem českých pirátů odsunou volby v MS kraji?

K potlačení názorů, lze použít, třeba i vydíráním, všech prostředků. Tak aktivně jednají čeští piráti na Min.vnitra, zvláště proti těm, kteří objevili, že jsou náckové a antisemité. Proti těm, kteří chtějí zákonem zakázat migranty, dluhy a diktát EU

 Naše Ústava i Listina práv a svobod zaručují svobodnou soutěž politických názorů ve volbách. Našli se ale asi potomci či prapotomci těch, kteří se aktivně podíleli na zločinech minulosti a podle zkušenosti svých rodičů či prarodičů si to chtějí zopakovat. Když někomu leží na srdci  politický názor na ochranu země a jejich obyvatel před migranty a před dluhy, je nebezpečný a nežádoucí. Dokonce je k tomu používán i pověstný komunistický fanatik aktivně se podílející na zločinech minulého režimu, Pavel Rychetský, nyní neoprávněně předsedající Ústavnímu soudu. Zřejmě toto objevili i čeští piráti a asi ho díky tomu i vydírají – v minulostí totiž on sám aktivně a dobrovolně ze svých osobních peněz přispíval na pronásledování politických vězňů. Naprosto absurdní skutečnost, kdy určitě nikomu nepřipadá, že tak podobně by třeba Hitler mohl po válce bojovat za lidská práva židů.

Jak se to projevilo nyní.

Jedna z politických stran se rozhodla nabídnout svůj program voličům v krajských volbách a do Senátu. Odlišuje se tím, že  její členové a příznivci už dokázali v praxi, že to myslí vážně. Neslibují nic pomocí marketingové reklamy a manipulace, ale konají aktivně ve prospěch svých sousedů, spoluobčanů. Tím pádem nejsou korumpovatelní, což už také v praxi několikrát dokázali i za cenu diskriminace v zaměstnání včetně vyhazovu za nepřistoupení na korupci.

Moravská a Slezská pirátská strana se rozhodla zastupovat zájmy Slezanů, Moravanů, a ne jen Čechů, jako někteří Pražáci a Češi  z České pirátské strany. To ale je najednou malér, protože mnozí obyvatelé Ostravska a hlavně Karvinska byli v Praze dosud zřejmě asi považováni jen za společenský odpad. V Karviné, Orlové, Dětmarovicích, Stonavě i v dalších místních městech a obcích poznali, že COVID neCOVID, pod hrozbou vyhazovu ze zaměstnání (státní šachty v řízení Vondrákovým Babišem) musí horníci pracující na šachtách na nějakou karanténu zapomenout. Musí pravidelně ve směnném cyklu fárat do dolů, aby stát měl peníze, třeba i na ty v karanténě v Praze doma válející se státní úředníky. A to samozřejmě s podporou většiny českých politických stran. Na Ostravsku to jasně tlumočil Babišův hejtman Vondrák s tvrzením, že nákaza se šíří přes pivní zahrádky. Moravská a Slezská pirátská strana naproti tomu tvrdí, že všichni postižení důsledky tohoto státního ignorování ochrany zdraví havířů a jejich rodin a blízkých mají právo na odškodné. To by měli zaplatit pročeské pragocentrické strany ze svého, a ne aby to platili svými vysokými daněmi všichni dotčení občané – tedy, i ti, kteří to pohrdání lidmi na Karvinsku nezavinili
Tyto i jiné názory nejsou pohodlné úředníkům, držených na místech hejtmanem Vondrákem. Proto si u kandidatury Moravských a Slezských pirátů vymýšlí spoustu podvodů a obstrukcí, aby nemohli kandidovat nebo jim jejich Ústavní práva omezili.

Napřed se jim nelíbil způsob doručování. Na webu ministerstva vnitra je pro volby přesný rozpis, jak se doručuje. Ten úředníci striktně dodržovali. Kdyby ale namísto striktního dodržování toho předpisu si ho přečetli úplně do konce, tak tam by objevili, že je v závěru výslovně napsáno: „Závěrem je však třeba upozornit na to, že shora uvedené je pouze právním názorem Ministerstva vnitra, který není právně závazný“.  Přesto tímto právně nezávazným názorem Moravské a Slezské piráty šikanovali a šikanují.

Když to mělo malý úspěch, vymysleli si Vondrákovi úředníci další podvod. Odeslali své rozhodnutí prostřednictvím kolegů z vnitra – České pošty. Česká pošta pod vedením Hamáčkova (ČSSD) ministerstva vnitra aktivně zajistila podvody i ve volbách do Evropského parlamentu – to dokonce aktivně podvodem přikryl výše uvedený komunistický fanatik Rychetský u Ústavního soudu – a to tak, že aby se nešlo ozvat do Štrasburku u Mezinárodního soudu pro lidská práva, jednoduše svůj nález  neodeslal. Jako všemi komunistickými mastmi mazaný právník dobře věděl, že by to u Evropského soudu prohrál, tak nález neposlal, aby nebylo možné se stížností ozvat.

Krajští Vondrákovi úředníci v rámci svých přenesených působností odeslali rozhodnutí moravským a slezským pirátům 14. 8. 2020 s tím, že se lze obrátit na soud do dvou dnů od doručení, při čemž dnem doručení je třetí den po vyvěšení na úřední desce, což se stalo hned onoho 14. 8. 2020. Jenže podle pravidla – ryba rybám rybník nevypustí – součást ministerstva vnitra Česká pošta, státní podnik, nepoškodí jinou složku vnitra – Vondrákovy úředníky zajišťující volby.

Skutečnost byla pak taková, že třetím dnem od vyvěšení bylo 17. 8. 2020. Poté až 18. 8. 2020 přišel dopis krajských úředníků na místní poštu. Ta vše napřed zpracovala, a pak nedoručila přímo dopis, ale jen lístek  s výzvou, že si je možné  dopis další den vyzvednout. Samozřejmě již po zákonné lhůtě. Vzdálenost mezi Vondrákovými úředníky a místem doručení dopisu je cca 20 km. I kdyby se tu vzdálenost pošťáci plížili, tak by to zvládli za polovinu doby, kterou úřední dopis k volbám doručovali bez plížení se.

Také bylo zjištěno, že všechny postupy a řídící pokyny k volbám jsou neplatné. Byly činěny pod vedením velkopodvodníka Mgr. Jiřího Kauckého, který roky neoprávněně vystupoval na ministerstvu vnitra jako nejvyšší státní úředník. Byl sice na toto místo vybrán, ale podvodně ignoroval, že jeho činnost ze zákona č. 195/2016 Sb. skončila. Takže všechny úkony pod jeho vedením jsou neplatné – různé předpisy a pokyny, jmenování osob do řídících funkcí ve státní správě a následně logicky pokyny jím jmenovaných úředních osob. Celkově lze škodu vyčíslit až na několik miliard. Tak neoprávněně tento podvodník státně tajemničil až do první poloviny dubna 2020, tudíž ještě i v koronavirovém nouzovém stavu. Tady si lze porovnat, jak máme rovné právní podmínky pro všechny. Když bezdomovec v Brně ukradne 5 housek, protože má hlad, tak díky nouzovému stavu jde na jeden a půl roku do kriminálu. Velkopodvodník Kaucký, vydávající se v rozporu se zákonem za státního tajemníka se skoro 100 tisícovým platem, sedět nejde, ale jde z vůle ODS šéfovat Úřadu na ochranu osobních údajů – že by tam měl dohlížet aby se politicky nepohodlné údaje z minulosti staly také chráněnými?

Pro nepravdivosti s doručováním podle neplatného předpisu, dále pak pro znemožnění splnit literu zákona, a také pro činnost nesprávnými osobami (díky velkopodvodníkovi Kauckému) nastalo, že celé rozhodnutí Vondrákových úředníků je nicotné. Když je rozhodnutí nicotné, nemá vůbec žádné lhůty, tedy ani tu dvoudenní. Proto se Moravští a Slezští piráti obrátili na soud aby zajistil Moravským a Slezským pirátům Ústavou zaručená práva. Rozhodnout lze ihned, ale s žalobou pro nebezpečí prodlení byl podán i návrh na předběžné opatření, aby soud případně posunul krajské volby v Moravskoslezském kraji o týden na termín druhého kola voleb do Senátu ve dnech 9. a 10. října 2020.

Možná je na místě připomenout, že šéf českých pirátů ve Sněmovně je šéfem Výboru dohlížejícího na správní činnost sociálně demokratického Hamáčkova ministerstva vnitra. Dokonce často bývá v aktivním kontaktu s hlavním vedoucím pro volby na vnitru – co domluvili pro likvidaci moravské a slezské konkurence, se lze jen domnívat – statečně to zcela určitě zapřou oba.

Tak uvidíme, zda v České republice, mentorsky se jinak zabývající legalitou voleb nezávislých zemí všude možně,  zvítězí záruky Ústavy a Listiny práv s svobod nebo zda bude opět slavit úspěch justiční mafie pokrytá fanatický komunistickým aparátčíkem Rychetským dobrovolně finančně přispívajícím na pronásledování politických vězňů. Nutno přiznat, že se Rycheckému divit příliš divit nelze – Moravské a Slezské piráty založili členové Konfederace politických vězňů a jejich podobně postižení přátelé, zatímco jeho matka překládala komunistickým prezidentům rozsudky smrti a dlouholetých kriminálů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama