Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 10:25:43

Co chci prosadit pro volební obvod číslo 81

Co chci prosadit pro volební obvod číslo 81

Každý kandidát by měl konkrétně sdělit, co hodlá po svém případném zvolení do Senátu prosazovat pro svůj volební obvod. Je to od něj nejen poctivé, ale v budoucnu i veřejností kontrolovatelné.

SRDCEM A ROZUMEM

Lepší budoucnost našich dětí a vnoučat

Co chci prosadit

Senátor by měl hájit zájmy svých spoluobčanů. Proto se chci zasadit o zrovnoprávnění úhrad za zdravotní výkony, o větší dotace z evropských fondů a státního rozpočtu do našeho regionu, o zachování kvality a dostupnosti veřejných služeb, chci pomoci zajistit leteckou záchrannou službu v kraji, podpořím co nejrychlejší dokončení D55 a chci chránit naše životní prostředí.

Proto odmítám hazardování s pitnou vodou a těžbu štěrkopísku u Uherského Ostrohu. Proto také odmítám výstavbu nových spaloven na území Uherského Hradiště.

Budu obhajovat a chránit práva zaměstnanců, seniorů a rodin s dětmi. A protože se dlouhodobě věnuji obraně a bezpečnosti mohu slíbit svým spoluobčanům, že bezpečnost jich a jejich dětí zajistím.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama