Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2020 5:53:51

Pomohl jsem sociální dmeokracii ve Zlínském kraji

Pomohl jsem sociální dmeokracii ve Zlínském kraji

Pokud člověk zůstal na zemi a nepodlehl nereálným cílů,pak z výsledků ČSSD ve Zlínském kraji zklamán nemůže být. Ano, není to žádná výhra, ale za současné politikcé situace se těžko dalo udělat více.

Na to, že politika není spravedlivá, jsem si již zvykl. A je chybou nás poltiiků, že naši politiku neumíme srozumitelně lidem vysvětlit. Před volbami jsem odhadoval současný výsledek a mojí motivací kandidovat byla podpora sociální demokracie. Zároveň jsem celou dobu v předvolební kampani varoval před pravicovou politikou, populismem a nacionalismem. Ovšem mí nspoluobčané na to moc nedbali, což mě docela mrzí. Ale v tomto směru mám čisté svědomí. Gratuluji vítězům a občanům přeji, aby svého volebního rozhodnutí nikdy nelitovali. Tož tak.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama