Mgr. Alexander Bellu, MBA

  • ODS
  • Praha 3
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2020 12:28:39

Konec dodávek v centru. Zaplaví Prahu zásobovači na kolech?

Konec dodávek v centru. Zaplaví Prahu zásobovači na kolech?

Alexander Bellu k návrhu náměstka Scheinherra na změnu pražské logistiky.

 Z nekonečné dílny "skvělých" nápadů náměstka Scheinherra by jednomu začaly vstávat hrůzou vlasy na hlavě. Ani jeho nejnovější myšlenka není bohužel výjimkou. Nově se přišlo s tím, že do budoucna budou zásobovat obchody a restaurace v centru města převážně kola. Ano, čtete správně. Jízdní kola.
Vůbec si to nedokážu představit. Jak chtějí nechat zásobovat kola restaurace nebo třeba Tesco na Národní třídě? Selským pohledem je jasné, že kolo uveze naprostý zlomek toho, co zvládne dodávka. Jediné, co z toho bude, je navýšení počtu kol na silnicích a další zdržování v již tak ucpaném městě. Namísto, aby se magistrát zaměřil na dostavbu okruhu, tak řeší opět další nesmysl, který možná nadchne média, ale v reálném světě je nepoužitelný. Anebo mě napadá, není to krok, kterým chce pan Čižinský zaměstnat své cyklopřátelé?
https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/tiskovy_servis/tiskove_zpravy/konec_zasobovacich_nakladaku_v_centru_na.html
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama