Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2020 7:32:46

Vyzýváme vlastence, aby se sjednotili pod křídly SPD!

Vyzýváme vlastence, aby se sjednotili pod křídly SPD!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém říkáme, že hnutí SPD potvrdilo v krajských volbách, že se jako jediný vlastenecký subjekt pevně etablovalo na české politické scéně, a současně vyzýváme vlastence, aby se sjednotili pod křídly SPD, aby zbytečně nepropadávaly ve volbách hlasy vlastenců. Zároveň děkujeme všem našim voličům za podporu. Návrh státního rozpočtu předložený Babišovou vládou pro rok 2021 přivede Českou republiku do obrovského dluhu a ohrozí stabilitu důchodového systému. Hnutí SPD podporuje zahájení stavby vodního kanálu Dunaj-Odra-Labe. Arméni jsou napadeni Ázerbájdžánem za podpory Turecka. Česká republika by podle hnutí SPD měla podpořit Arménii.

1. Hnutí SPD potvrdilo v krajských volbách, že se jako jediný vlastenecký subjekt pevně etablovalo na české politické scéně. Vyzýváme vlastence, aby se sjednotili pod křídly SPD, aby zbytečně nepropadávaly ve volbách hlasy vlastenců.

Minulý týden proběhly krajské volby a 1. kolo senátních voleb, ve kterých hnutí SPD získalo díky hlasům 169.978 voličů 35 mandátů krajských zastupitelů. Jedná se tak o nárůst mandátů oproti minulým krajským volbám o téměř 100% a celostátně jsme skončili jako čtvrtý nejúspěšnější politický subjekt. Předsednictvo hnutí SPD vyslovuje poděkování všem našim voličům, členům, kandidátům a zástupcům v jednotlivých okrskových volebních komisích. Dosažené výsledky a zisk krajských mandátů potvrzují, že jsme se díky jasnému programu trvale etablovali na české politické scéně, které se těší velké přízni voličů. Debaklem skončily volby pro ČSSD a KSČM. Hnutí SPD jako jediný vlastenecký politický subjekt zastoupený ve Sněmovně potvrdilo svou silnou pozici a přízeň našich voličů, a to přesto, že tyto volby provázela řada bezpečnostně-hygienických opatření z důvodu pandemie koronaviru. Tímto výsledkem jsme zároveň potvrdili předpoklad dosažení velmi dobrých výsledků v následujících sněmovních volbách plánovaných na říjen 2021. Stále ale existuje mnoho toho, co je potřeba zlepšovat. Vyzýváme vlastence, aby se sjednotili pod křídly SPD, aby zbytečně nepropadávaly ve volbách hlasy vlastenců.

2. Návrh státního rozpočtu předložený Babišovou vládou pro rok 2021 přivede Českou republiku do obrovského dluhu a ohrozí stabilitu důchodového systému.

Návrh státního rozpočtu předložený Babišovou vládou pro rok 2021 přivede Českou republiku do obrovského dluhu a ohrozí stabilitu důchodového systému. Dluh 360 miliard korun je zničující. Nezahrnul všechny položky a především nepočítá s dopadem změn při zrušení superhrubé mzdy. Skutečný deficit bude přes 400 miliard korun a reálně hrozí, že se dluhy dostanou úplně mimo kontrolu. SPD je pro snížení daní a zvyšování důchodů. Na druhé straně se musí ale zároveň snížit zbytečné výdaje. Je nutné zdanit zahraniční korporace, které vyvádí z naší republiky dividendy, nedávat peníze nepřizpůsobivým, politickým neziskovkám, solárním baronům a zrušit škodlivou inkluzi ve školství anebo zbytečné nákupy zbraní. Je nutné zastavit zvyšování výdajů na státní správu. To vláda ANO, ČSSD s podporou KSČM nedělá a jedná podle hesla „Po nás potopa".

3. Hnutí SPD podporuje zahájení stavby vodního kanálu Dunaj-Odra-Labe.

Hnutí SPD podporuje zahájení stavby vodního kanálu na Odře (Dunaj-Odra-Labe). Jde o příklad správné investice do infrastruktury a investice, která dlouhodobě podpoří naše hospodářství. Tento vodní kanál umožní další rozvoj podnikatelských aktivit mezi Polskem a Českou republikou. Odmítáme laciné výhrady takzvaných ekologických odborníků. Toto vodní dílo znamená pracovní místa, výdělek a příležitost pro naše firmy a zaměstnance.

4. Arméni jsou napadeni Ázerbájdžánem za podpory Turecka. Česká republika by podle hnutí SPD měla podpořit Arménii.

Už druhý týden za malého zájmu médií v České republice pokračuje válka mezi Arménií a Ázerbájdžánem, kterou stále více podporuje Turecko. Turecko přesunuje na frontu i islámské bojovníky ze Sýrie. Obě strany už nasadily raketové systémy a denně přibývají stovky obětí. Válka se vede o Náhorní Karabach, který byl v sovětských dobách uměle předán Ázerbájdžánu přesto, že na něm žijí od nepaměti Arménové. Turecko v této válce pokračuje v záměru obnovit islámskou Osmanskou říši. Křesťanští Arménové stojí na Kavkaze Turecku v cestě. To je hlavní důvod dnešní války. Hnutí SPD je přesvědčeno, že Česká republika by měla Arménii plně podpořit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama