JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2020 20:51:00

Díky historicky nejvyšším investicím podpoříme uzdravení ekonomiky

Díky historicky nejvyšším investicím podpoříme uzdravení ekonomiky

Komentář na facebookovém profilu ke státnímu rozpočtu

Na dnešní koaliční radě jsme se shodli na podobě státního rozpočtu na rok 2021. Hned v pondělí ho projednáme na Tripartitě a o týden později pak na vládě. Chceme udržet a zlepšit životní úroveň v zemi a zmírnit dopady pandemie koronaviru na nejpostiženější skupiny obyvatel. Díky historicky nejvyšším investicím podpoříme uzdravení ekonomiky a nakopneme silný hospodářský růst.

V uplynulých sedmi letech se nám podařilo snížit státní dluh ze 41 % na 29 % HDP a naše veřejné finance tak dosáhly na čtvrté nejlepší místo v EU. Nepochybuji, že ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi zůstaneme mezi těmi rozpočtově nejzodpovědnějšími i nadále.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama