Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2020 13:56:06

Na volební kampaň jsme prostředky Libereckého kraje nevyužívali

Na volební kampaň jsme prostředky Libereckého kraje nevyužívali

Reakce hnutí Starostové pro Liberecký kraj na článek „Stížnost na neplatnost voleb. Podle stěžovatelky vítězní Starostové využívali i prostředky Libereckého kraje“ zveřejněný na webu Liberecká drbna.

Ničeho takového jsme se nedopustili, k celé věci se podrobně vyjádříme, až nám soud dodá přesné znění podané stížnosti. Veškeré povinnosti, které nám ukládá zákon, jako vždy plníme. Na průběh volební kampaně dohlíží Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí. S jeho zaměstnanci jsme byli navíc průběžně v kontaktu, a to vždy, když jsme s nimi potřebovali konzultovat naše dotazy ohledně řádného průběhu naší volební kampaně.

Martin Půta, předseda hnutí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama