JUDr. Vladimíra Bondarenková, D.E.A., MBA

Zastupitelka MČ Praha 13
  • SPD
  • Praha 13
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2020 16:23:04

Nové internetové podnikání nebo zimní spánek? Výběr je na vás.

Nové internetové podnikání nebo zimní spánek? Výběr je na vás.

Ať už věříte na COVID či ne, je teď těžká situace, ale současně se objevují nové možnosti podnikání.

Internetové podnikání

Udělat si e-shop nebo se připojit se svým zbožím k větší platformě, jako FAVI nebo Bonami apod. a hodit reklamu na Facebook. Trhají rekordy prodeje. Hodně se letos prodávají věci do domácnost. Stejně na ně ve velkých obchoďácích nebyl prostor (tam bylo hlavně oblečení). Také všelijaké oblečení na doma a za chvíli to budou různé drobné dárky k Vánocům. Určitě bude zajímavé také vymyslet nějaký způsob doručení dárku obdarovanému na vánoce, když tam nebudete moct zajet. Trh nezmizel, jen se přesunul. Situace vybízí k originálním řešením. Takže prosím nepropadejte jen podzimní depresi. A když to nevyjde teď, tak po vánocích určitě zase budou nějaké možnosti rozvoje.

Zimní spánek

Druhou možností je tedy osekat momentální výdaje na minimum, občas zajít do práce nebo pracovat z home-officu a jinak se stáhnout k "zimnímu spánku" pro načerpání sil. Dělat jen nezbytné věci a rozjet to až po Vánocích. Aspoň si víc užijete vlastních dětí, něco je třeba i naučíte, budete společně péct vánočku a koukat na filmy. A dočtete tu knížku, co už roky odkládáte, ale vždycky se vám líbila. Knihovny zatím taky fungují, tak si něco zajímavého půjčit. I kdyby to mělo jen obrázky (třeba komiks). A třeba obejvíte, že máte doma nějaký hudební nástroj, na který nikdy nezbyl časů. Mně třeba láká klavír. Něco elektronického v tom směru by se u nás našlo. Tak aspoň jednu dvě písničky.

Pohádky a filmy


Takže ať už zvolíte jednu nebo druhou možnost, aktivní či pasivní, je to lepší než si jen stěžovat. Situaci teď nezměníme, ale můžeme změnit svůj přístup k ní. Přeji nám všem, abychom z toho vyvázli se zdravou kůží a utuženými rodinnými vztahy. A doufám, že před Vánoci nám aspoň ČT (za naše peníze) pustí nějaké slušné pohádky a filmy. Vlastně by mohla už teď.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama