Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2020 9:41:00

“Ideologická policie” EU bude zasahovat proti nepohodlnými členským státům

“Ideologická policie” EU bude zasahovat proti nepohodlnými členským státům

Komentář na facebookovém profilu k vynucování diktátu z Bruselu

Horká aktualita - v Evropském parlamentu byla odsouhlasena šikanózní “ideologická policie” EU, která bude zasahovat proti nepohodlnými členským státům EU. A v případě neposlušnosti a odporu proti diktátu z Bruselu bude náprava vynucována, budou nařizovány změny zákonů a institucí, a pokud nebudou v určeném termínu provedeny, nastoupí sankce ve formě odebrání hlasovacího práva premiérovi takového státu a odebrání peněz. Každý rok budou probíhat hodnocení všech členských států EU, zda dodržují hodnoty EU a jsou z pohledu vedení EU „právním státem“. V dokumentu se praví, že příklady neposlušných států, které nejsou právním státem, jsou Maďarsko a Polsko.

Návrh hlasováním podpořili všichni europoslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a hnutí ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování europoslanců KSČM, hnutí ANO a lidovců stojí za pozornost. Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. Celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, hlasovala v Evropském parlamentu proti.

Ale pozor, sankce se nebude týkat politických neziskovek, ty mají dostávat dotace dál. A přestože bude neposlušný stát potrestán a nebude souhlasit s nařízeními z Bruselu, tak takovému zůstanou všechny povinnosti, to znamená platit do rozpočtu EU a dodržovat všechna unijní nařízení.

A jaká budou kritéria dodržení evropských hodnot? Z dokumentů to vypadá, že prohřeškem bude i například odmítání přijímání imigrantů, jelikož to může být hodnoceno jako neúcta k lidské důstojnosti, svobodě, rovnosti, dodržování lidských práv, diskriminace, nespravedlnost a chybění solidarity.

Hlasování proběhlo v Evropském parlamentu 7.října a návrh podpořilo 521 poslanců Evropského parlamentu (3 z celkového počtu), 152 bylo proti a 21 se zdrželo. A podívejme se, kdo jak hlasoval z českých europoslanců. Návrh podpořili všichni poslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování KSČM a hnutí ANO stojí za pozornost.

Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. A celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, byla proti.

Takže po prosazování cenzury teď bude ustavena ideopolicie. Z Evropské unie se šíří jasná totalita a diktatura. Nemá to nic společného se svobodou a demokracií. Hnutí SPD nabízí jako jedná parlamentní strana řešení – referendum o vystoupení z EU a CZEXIT. Podpořte nás prosím ve volbách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama