Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2020 19:46:59

O čem media mluví, o čem nemluví a o čem se fabuluje a o čem se lže?

O čem media mluví, o čem nemluví a o čem se fabuluje a o čem se lže?

Zatím se úspěšně podařilo hrstce protirouškových aktivistů rozdělit národ na rouškaře a protirouškaře, uvést národ do vášnivých diskuzí zda roušky ano či ne,

Česká televize nás zasypává dalšími informacemi o vývoji šíření infekce koronaviru. Ta infekce tady ale je, bez ohledu na to, co popírači vykřikují. Nejzábavnější na tom je, že demonstrace proti koronaviru právě úspěšně přispívají k jeho šíření. O tom se tedy v médiích mluví.

Naproti tomu, že Turecko vede čtyři agresivní války mimo své území, chystá se loupit řecký a kyperský plyn, porušuje zbraňová embarga vůči Libyi, o tom se nemluví. O porušování lidských práv v Turecku, kde Erdogan desetitisíce svých oponentů pozatýkal a uvěznil, nemalé počty jich „zmizely“ a další desetitisíce přišly o práci, tak o tom se také nemluví.

O tom, kolik peněz EU již zaplatila Turecku za zadržování migrantů (i když každému je jasné, že z toho Erdogan platí své válečné expedice), namísto toho, aby byly vyplaceny Řecku, Bulharsku a Rumunsku, jejichž armády by chránily své i EU hranice a peníze by zůstaly v EU, se nemluví.

O otravě Navalného nejstrašnějším jedem novičok, který tuto otravu zázračně přežil, stejně jako Skripal, tak toho jsou média plná.

O tom, jak úspěšně čeští aktivisté (stačí se podívat na https://www.facebook.com/CivicBelarus) rozeštvávají situaci v Bělorusku za peníze ministerstva zahraničních věcí a amerického kongresu, tak o tom se nemluví.
Zato se mluví o tom, jak nelidsky běloruská policie reaguje na provokace „demonstrantů“ hájících demokracii. Tak o tom se mluví stále.

V Itálii plynule pokračuje přísun desítek tisíců nelegálních imigrantů z Afriky, kteří si koronavirus také (i podle zběžných testů, které si samozřejmě neplatí) přivážejí jako spoluzavazadlo. O tom se nemluví.
Atd, atd.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama