Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2020 6:37:00

Pokud bych byl Američan, volil bych demokraty

Pokud bych byl Američan, volil bych demokraty

Komentář na facebookovém profilu k volbám v USA

 Pokud bych byl Američan, tak bych volil demokraty. To mi potvrdil i předvolební test, ve kterém jsem z 80 % souzněl s Joe Bidenem. A to přesto, že i on není můj šálek kávy.

To, co nechápu, je podpora některých čekých politiků a novinářů stávajícímu prezidentovi Donaldu Trumpovi. Nejenže nepřispěl ke zlepšení bezpečnosti ve světě, ale ještě narušil přátelské vztahy mezi Evropou a USA. Jeho hulvátské a egoistické chování, včetně jeho výkřiků v průběhu předvolební kampaně i těsně po volbách, ukazují na psychickou narušenot této osoby.

Možná se jeho podporovatelé shlédli v autoritářském řízení společnosti, ale pro Českou republiku budou demokraté lepší než konzervativci. JIž z toho důvodu, že respektují výsledky voleb. A pokud někco hovoří o "socialismu" či dokonce o "komunismu" s příchodem nového prezidenta, pak vůbec nezná současný společenský a ekonomický status USA.

A to jsem se přitom zařekl, že výsledky prezidentských voleb nebudu komentovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama