Mgr. Bc. Jan Kopal

Člen KR Trikolóry v Libereckém kraji,předseda spolku Kokonín
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2020 0:11:41

Havlova přisluhovačka velebí sudeťáka Posselta

Havlova přisluhovačka velebí sudeťáka Posselta

Na stránkách Lidových novin se lze dočíst mnohé, a to včetně vysloveně protičeských a protinárodních názorů, kde se veřejně obhajuje stanovisko tzv. sudetských Němců.

 Lidové noviny v rubrice Poslední slovo Petrušky Šusterové otiskly článek nazvaný "Vyprávění o Evropě" (LN  13. 11. 2020, s. 18), ve kterém se autorka rozplývá nad knihou Bernd Posselt vypráví o Evropě a strašně se diví, jakou vlnu nevole mezi českými čtenáři vzbudilo vydání tohoto pamfletu nepopulárního mluvčího Sudetoněmeckého landsmanšaftu.Je s podivem, že vůbec nějaké české nakladatelství může vydávat podobné protičeské pamflety a žvásty, které hlásají nepokrytý neonacismus a revizionismus směřující proti tzv. Benešovým dekretům a proti územní svrchovanosti České republiky (ničím jiným zpochybňování odsunu sudetských Němců není, nemluvě o drzých majetkových požadavcích sudeťáků a jejich přisluhovačů). Známý německý vepř Bernd Posselt kráčí ve šlépějích Konráda Henleina a jeho hakenkrajclerského hnutí.  Každý, kdo jej podporuje a obhajuje jeho názory se dopouští vyslovené vlastizrady a měl by být trestně stíhán.Nepřekvapí, že tak činí věrná přisluhovačka a kamarádka Václava Havla, který se do dějin zapsal hanebnou a ostudnou omluvou sudetským Němcům, kterou možná pronášel za svou kolaborantskou rodinu, ale nikoliv za český národ, který pod německou knutou trpěl šel let a který proti německým okupantům bojoval se zbraní v ruce, za což také zaplatil krutou daň.Je smutné, že se dnes plno vlasteneckých a pronárodních postojů puncuje neonacistickou nálepkou a skutečný neonacismus se podporuje a šíří na stránkách mainstreamového tisku. Taková praxe by se měla plně pranýřovat a činit vše pro to, aby se co nejdříve změnila.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama